Hvordan man opbygger en udendørs Adobe ovn

July 26

Adobe ovne er simpelt og billigt at bygge. De kan ofte være fremstillet af materialer, som du kan finde i din egen baghave. De har været brugt i den amerikanske Southwest i tusinder af år til at bage brød og andre fødevarer. Læs videre for at lære hvordan man opbygger en udendørs adobe ovn.

Instruktioner

•Test snavs i din baghave at se hvis det er hensigtsmæssigt at gøre ovn adobe. For at gøre dette, skal du udfylde en halvvejs glaskrukke med snavs. Fyld resten af krukken med vand. Ryst krukken godt, og lad det sidde, indtil snavs har adskilles i sine enkelte sedimenter. Tungere grundstoffer som sand vil slå sig ned på bunden. Ler vil komme til toppen. Du ønsker en blanding, der er omkring 70 procent sand og 30 procent ler. Tilføje mere sand eller ler til din snavs til at nå disse proportioner.

•Tilføj vand til den rette blanding af sand og ler. Sæt den til side, og lad den størkne i solen, mens du gå videre til næste trin.

•Build en ramme for ovn af træ. Træet kommer til at brænde væk i de sidste skridt for at gøre ovn, så ikke beskæftige dig med den form, du bruger. Først bygge en base med et hul i det, som vil tillade dig at indsætte træ til brænde. Størrelse af ovn du gør er op til dig og afhænger af mængden af brød du planlægger at bage. Skorstenen du bygger bør tage op omkring 2/5 af ovnens størrelse. Sørg for at efterlade en plads i ryggen hvor du kan tilføje en skorsten for at lade røg. Nu bygge ovn på toppen af skorstenen.

•Dæk din ramme med sand og ler blandingen du har lavet. Dække toppen af det træ, der adskiller skorstenen fra ovnen. Efterlade en lille temperatur kontrol hul i toppen af ovnen. Konstruere en skorsten for at lade røg af skorstenen.

•Tillad sand og ler blandingen til tørre i solen. Når det er tørt, sætte nogle træ i skorstenen og lys det. Branden vil forbrænde træramme du bygget, efterlod en adobe ovn.

Tips & advarsler

  • Male på ydersiden af din adobe ovn til at personliggøre det.
  • Holde ovnen på et sted, hvor dens varme ikke vil fange noget i brand.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com