Hvordan at vide, hvornår Seedless vandmeloner er klar til pluk

February 16

Hvordan at vide, hvornår Seedless vandmeloner er klar til pluk

Opfundet omkring 50 år siden, uden kerner vandmeloner virkelig give bedst af begge verdener. Du får den friske, søde, fugtig frugt uden besværet med at plukke ud eller spytte ud af frøene. Mens nogle mennesker tror, at en uden kerner vandmelon betyder, at det ikke vil have nogen som helst frø, betyder det faktisk, det ikke vil have nogen modne eller sorte frø. Teknisk, en uden kerner vandmelon stadig har frø, men de er små hvide. Vær opmærksom på tegn på moden seedless vandmeloner, så du ikke høste dem for tidligt.

Instruktioner

•Undersøg område af vin tættest på vandmelon. Der vil være en hårlok, der kendt som "grisehale". En moden uden kerner vandmelon vil have en brun og tørrede pigtail med resten af vin og blade ser grønt og sundt.

•Drej over vandmelon og undersøge området hvor melonen hvilet direkte på jorden. Dette område kaldes "jorden spot." En god jorden stedet bør være gule eller vanilje-gul, hvis vandmelon er moden. En grøn eller hvid jorden stedet angiver en umodne vandmelon.

•Kontrollér en knytnæve. Rap på vandmelon med dine knoer. Hvis du hører en kedelig bump, er melonen moden. En vandmelon ikke klar til pluk vil have en "... strammere, ringetone eller hule lyd," College of Agricultural, forbruger og miljøvidenskab på New Mexico State University.

•Tryk på basen af stilken med tommelfingeren. Hvis stænglen glider ud af melon nemt, det er et andet tegn er din uden kerner vandmelon klar til pluk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com