Hvad er en busk Rose?

February 16

Hvad er en busk Rose?

Busk roser er en forskelligartet gruppe af primært hybrider eller roser, der ikke hører hjemme i andre kategorier. Bedst kendt er busk roser udviklet af hybridizers David Austin og Dr. Griffin Buck. De fleste er nem pleje og sygdomsresistente. Deres vækst vaner varierer fra store floribundas til hybrid te. Nogle klatreroser. Sorter udføre forskelligt i varme sydlige zoner end i kolde nordlige.

Rose historie

Busk roser blev udviklet i midten af 1900-tallet at gøre rosen vokser lettere for hjem gartnere. De er krydsninger mellem gamle haven steg typer og moderne sorter, og de omfatter de bedste egenskaber af hver. Moderne roser bidrage kontinuerlig blomstring og en vifte af farver, mens gamle roser bringe duft, en række blomst stilarter og sygdomsresistente vækst vaner.Busk roser er godt for skærme, hække og masse plantninger. Nogle sorter gør fremragende single modellen planter til visning. De er gentage bloomers, med et par undtagelser, og de fleste er hårdføre fra zone 5 til zone 10.

Busk roser

Betty Boop er en farverig busk steg. Det er semi-dobbelt 3-tommer blomstrer med en frugtagtig duft og cherry-røde og gyldne Centre. Blomsterne er langvarig og løbende bloomers på en afrundet bush af mørke-grønne blade, der vokser 3 1/2 fod høje.Amazing Grace er usædvanligt duftende, med en lignende dyrere parfume duft. De bløde lyserøde blomster er 7 inches tværs med en gammeldags udseende mange kronblade og hvidternet Centre. En busk steg fra Skotland, har fuld løv og kontinuerlig blomstring.

David Austin Roses

Engelsk rose opdrætter David Austin hybridiseret busk roser i 1970, der kombinerer form og duft af gamle sorter, haven med den gentage blomstrende moderne sorter. Han kaldte dem engelske roser. De er ideelle for enkelt enheder eller som korte bjergbestigere til espalier, hegn og buer.

Perdita er en prize-vindende engelsk rose med et lactuella løbende blomstrende vaner og abrikos blomster at fade til hvid i høj varme. Det har en let lakrids aroma, og blomstrer er langtidsholdbare, både på bushen og i vaser. Godsejeren har fløjlsagtige røde blomstrer på et anlæg svarende til en hybrid te. Blomster klynger kan være intenst duftende eller lugtfri. Leander er en stor klatrer med små abrikos blomstrer på lange stængler. Det har en lys frugtagtig duft.

Griffith Buck roser

Griffith Buck, en professor i havebrug på Iowa State University, hybridiseret 93 busk rose sorter i midten af 1900-tallet. En af første var Applejack, en sweetbriar steg med en stærk fed duft i blomsten og et æble aroma i løvet. De er tilgængelige i USA og i udlandet. Sorter er generelt kold hardy til zone 4, sygdomsresistente og pest tolerant.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com