Glasfiber isolering kan installeres Over Cellulose Isolering?

February 16

Glasfiber isolering kan installeres Over Cellulose Isolering?

Mange hjem har lofter isoleret med cellulose. Denne form for isolering er fremstillet af strimlet avis kombineret med kemikalier, som beskytter den mod brand og bugs. Cellulose Isolering er blæst ind i mellemrummene mellem strøer ved hjælp af en stor tube og lufttryk. Æglæggende glasfiber isolering over cellulose isolering vil ikke skade det; og det vil forøge værdien isolering af dit loft.

Cellulose

Når udgifterne til varme en hjem stigninger, flere mennesker tager et andet kig på deres isolering til at finde ud af, hvis de kan forbedre det og spare penge. Cellulose Isolering kan blive forstærket ved at sprøjte mere cellulose på toppen af det, men der er andre måder at opnå den samme formål. Hvis du bunke for meget cellulose isolering på ét sted, mindske du risikerer at øge sin vægt til det punkt, hvor det komprimerer, dermed sin isolerende effektivitet.

Glasfiber

Glasfiber isolering er fremstillet i store ruller, er normalt installeret mellem studs i en hus mur. Glasfiber kan også blive rullet ud på strøer i et loft, der dækker cellulose isoleringen og insulative værdien af glasfiber til cellulose. Installere glasfiber vinkelret på strøer; Dette mindsker sandsynligheden for en rulle af glasfiber synke i cellulose og komprimering det. Arrangere glasfiber batts, så du ikke behøver at gå på dem, når de er installeret; du vil ikke vide hvor strøer er, og hvis du trin mellem strøer, du kan sætte din fod gennem loftet nedenfor.

Kviste

Fordi varme stiger, er loftet en vigtig del af huset for at isolere ordentligt. Dårligt isoleret kviste ikke kun miste varme om vinteren, de også bidrager til en alt for hot house i løbet af sommeren, fordi de kan få varme under direkte sommersol. Der dækker hele loftet området med glasfiber isolering ud over cellulose kan holde dit hjem betydeligt varmere om vinteren og forfriskende køligere om sommeren.

Ventilation

Tagene er designet, så luften kan træde på tagskægget, stige op under tagdækning som det varmer og frakørsel højderyggen gennem enten en udluftningsanordning eller en kuppel. Når du installerer glasfiber isolering direkte under tagskægget af et tag, Sørg for at du ikke presse det mod spær. Dette vil forstyrre ventilation i loftet og kunne føre til problemer med fugt og overophedning. Korrekt installeret glasfiber isolering vil isolere den levende område nedenfor fra loftet området over, samtidig med at loftet til at have en forsvarlig ventilation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com