Sådan installeres en aluminium skærm dør tættere

February 17

Sådan installeres en aluminium skærm dør tættere

En dør tættere vil automatisk lukke døren aluminium skærm. Du kan placere en tættere på toppen, bunden eller midten af skærmen døren. Hvis du har en defekt eller brudt tættere, skal du fjerne tættere og alle de eksisterende hardware. På nye tættere installationer skal du bestemme, hvor du vil installere tættere. Dørlukkere er tilgængelige på de fleste isenkræmmere i kits, der indeholder alle de nødvendige monteringsdele. Når du har kit kan du installere en skærm dør tættere i under en time.

Instruktioner

•Sæt en Phillips-head skruetrækker ind i hullet for enden af døren tættere stangen. Find Fasthold vaskemaskinen på stangen og de to støbte flanger på stangen. Få fat i skruetrækkeren med hånden og trække stang flanger fra kanten af den tættere på kroppen af en fjerdedel af en tomme. Skub Fasthold skive over flanger og frigive din greb på skruetrækkeren. Dette vil give dit tættere korrekt spænding at lukke skærmen døren helt.

•Sæt døren tættere jamb beslag til tættere stangen. Beslaget forbinder hullet for enden af den tættere stang med en sølv pin til at sikre de to stykker sammen. Hold døren tættere 3 inches under vinduet skærmen døren jamb beslaget mod døren jamb ¼ tommer tilbage fra skærm dør.

•Mark monteringshullerne på de tættere jamb beslag til jamb med en blyant. Predrill pilot huller til monteringsskruer med en lidt mindre end skruerne på monteringsstedet på jamb borehoved.

Uddelingen jamb beslag med døren tættere til jamb med 1 ½-tommer træ skruer. Påhæftes enden af døren tættere med en fastholdelsesanordning pin døren beslag. Lukke og låsen skærm dør.

•Sæt en torpedo niveau på toppen af døren tættere og holdning døren beslag på døren. Når tættere niveau, markere beslaget monteringshuller til døren med en blyant.

•Drill montering huller i døren med en 1/8-inch borehoved. Ikke bore helt gennem døren. Fastgør døren beslag til døren med 5/8-inch metalplade skruer. Teste din tættere ved åbning og lukning af skærmen døren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com