Hvad der fungerer bedst for tæppe pletter

February 17

Tæppe pletter kan vise sig at være frustrerende og endog udmattende. Hvis du nogensinde har haft at kæmpe med en tilsyneladende umulig plet, som den type, som følge af en rød vin spild eller sennep, forstå du sikkert forværring. Hvis du anvender de rigtige løsninger, kan du gøre plet fjernelse proces meget nemmere og spare dit tæppe fra permanent skade eller misfarvning.

Bagepulver

Bagepulver er nyttigt for at fjerne hård tæppe pletter, men også absorberer fugt og fjerner lugt, hvilket gør det særligt gavnligt. Efter tørring op overfladen fugt (for friske udslip), drys nogle bagepulver på de resterende fugt og skamplet med en fugtig klud eller svamp. For ældre sæt pletter, kan du drys bagepulver direkte på en fugtig klud og arbejde løsningen ind i tæppet forsigtigt indtil pletten elevatorer.

Skålen vaske

En mild fad vaskemiddel er nyttig til mere end bare tallerkener og kopper. Klemme en dråbe i en kop vand, og lægge en dæmper på en klud eller svamp med sudsy løsning. Forsigtigt dup pletten med en vaskemiddel, så DUP igen med en anden klud (fugtet med bare vand). Gentag med din første klud, og fortsætte på denne måde indtil pletten elevatorer. Prøv ikke at suge dit tæppe tæpper er særdeles sårbare over for meldug og meget svært at tørre endnu en mættet.

Eddike

Hvid eddike er et andet nyttigt værktøj at have i dit tæppe-rengøring arsenal. Eddikesyren bryder op rester og giver dig mulighed for nemt tørre pletten væk. Eddike kan have en kraftig effekt, selv om, og du skal ikke bruge mere end 1 tbsp. af hvid eddike til en kop vand. Good Housekeeping anbefaler tilføjer en tbsp. skålen vaske til din løsning for endnu større effektivitet.

Renseri opløsningsmiddel

Renseri opløsningsmiddel er nyttige til at fjerne pletter uden mætte dit tæppe. Hvis du bor i et miljø, der er modtagelige for skimmel, eller hvis du bare ønsker at minimere din brug af væske, spray Renseri opløsningsmiddel over dit tæppe pletter, og ising med et let fugtet klud. Du kan finde Renseri opløsningsmidler hjemme levering butikker og nogle købmandsforretninger.

Ilt blegemiddel

Ilt blegemiddel kommer normalt i pulverform, så du bliver nødt til at blande krystallerne med vand ifølge producentens anvisninger. Anvende direkte på pletten, og duppes forsigtigt med en klud. I modsætning til traditionelle husstand blegemiddel, ilt blegemiddel har ingen dampe eller flygtige forbindelser og er sikkert. Det også har større effektivitet på grund af dens ilt frigivelse og kan hjælpe dig med at fjerne tæppe pletter, når andre løsninger mislykkes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com