Hvordan at justere en håndværker 10 tommer glidende gering sav

February 17

Hvordan at justere en håndværker 10 tommer glidende gering sav

Sears Craftsman 10-tommer glidende gering sav er en letvægts motorsaven til at skære sammensatte vinkler. Det har separate justeringer for cut vinkel og blade vinkel, en nyttig funktion til mange applikationer, men især for installation af interiør trim. Saw dias på skinner, gør det muligt at skære hjørner i større bestand end du kunne håndtere hvis saven var stationær. Saven er udstyret med en klemme til at holde arbejde mod ryggen hegnet, men ikke med en til at holde det til tabellen skæring. Du kan bruge en C-clamp til dette formål.

Instruktioner

•Drej saven over og dias udvidelse jernbane ind i hullerne i venstre side. Vend saven tilbage og slide rail ud langt nok til at støtte bestyrelsen du er gennemskæring. Dens maksimale forlængelse er 26 inches.

•Clamp bestyrelsen du vil skære til ryggen hegnet med arbejde klemme. Vedhæft den til enten højre eller venstre side af tabellen skæring, og spænd den ved at dreje håndtaget med uret. Skubbe quick-release håndtaget ligger på toppen af klemmen til hurtigt fjerne eller flytte bestyrelsen. Brug crown molding stop til at sikre brædder op til 3-1/2 inches bred. Rotere den spiralformet stop mod træ at kile det mod hegnet, så spænd knop på toppen til at holde det.

•Juster to glidende hegn ved at løsne hegnet frigive løftestænger bag hver. Efter du har justeret hver hegn, skubbe håndtaget ned igen til at holde den.

•Juster vinklen på tabellen gering ved at dreje låseknap på den ydre del af håndtaget mod uret for at frigive det. Rotere tabellen til den korrekte vinkel. Du kan justere vinklen i 1/2-graders intervaller ved at trykke på Lås plade under den mikro-justering knob, lige foran låseknap, og dreje denne knop. Trække den gule release knop at annullere micro-adjust funktion.

•Indstil han facet vinkel af bladet ved at dreje facet låseknap mod uret for at frigive bladet. Det er en sort gummi knop placeret bag hegnet. Rotere bladet til den ønskede vinkel. Der er to forudindstillede vinkler af 33.9 og 45 grader. Trække den gule facet stop pin til at tilsidesætte disse. Spænd en låseknap, når du har defineret bladet i den ønskede vinkel.

•Løsn låseknappen bag hegnet at tillade saven til at glide på skinner. Angive den maksimale afstand det vil glide ved at dreje kontrolknappen gule dybde, beliggende ved siden af støv outlet.

Tips & advarsler

  • Håndværkeren glidende gering så fås i tre forskellige blade størrelser: 7-1/4, 10 og 12 inches. De alle er udstyret med en laser guide for nem justering af bladet.
  • Vent altid savklinge til at stoppe helt før du fjerner dit arbejde fra en gering sav. Hvis du skal holde arbejdet i hånden, holde din hånd så langt væk fra klingen som muligt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com