Hvordan du fjerner pletter fra glasfiber

July 29

Glasfiber, som navnet antyder, er lavet af glas, men når det bruges som byggemateriale, det er kombineret med polyester harpiks til at give det styrke. Glasfiber er en velisoleret materiale, hvilket gør den ideel til opførelse af bådene, Badekar, håndvaske og lignende apparater. Glasfiber, kan som glas, blive ridset meget nemt. Ikke-slibende materialer bør anvendes til normal rengøring og plet fjernelse for at undgå yderligere skader på finish.

Instruktioner

Hvordan du fjerner pletter fra glasfiber

•Tag friske pletter eller dem opløst let (f.eks snavs og mudder) med en svamp og varmt, sæbevand vand. Tilføj et par dråber af flydende fad vaskemiddel til varmt vand og forsigtigt krat pletter, så snart du bemærker dem.

•Rengør lager genstridige pletter med en blanding der er mildt slibende--nok til at udrydde steder, men ikke rå nok til at skade glasfiber finish. Sted en kop bagepulver i en skål og tilsættes langsomt vand, indtil en pasta er dannet. Påfør pastaen til de farvede område, og lad det sidde i 30 til 60 minutter.

•Wash væk bagepulver sæbe med en ren svamp og varmt vand. Genanvende hvis pletten er fortsat.

•Tag fedtede pletter eller limrester med en acetone-baserede opløsningsmiddel som neglelakfjerner eller fortynder. Brug så lidt af opløsningsmidlet som muligt til at undgå at beskadige omgivende overflader af en vask eller badekar.

•Test en lille, uanselige område af glasfiber om en rengøring viskelæder er sikker at bruge. Nogle glasfiber finish kan blive sløvet eller ridset med anordningerne rengøring. Hvis ingen skade sker, forsigtigt fjerne scuff mærker og andre pletter med en afdæmpet viskelæder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com