Let at pleje for House træer

February 18

Let at pleje for House træer

Det kan virke udfordrende at vokse træer indendørs, men hvis de får tilstrækkelig plads og tilstrækkelig vand og gødning, store planter kan trives i de hjemlige omgivelser. Der er en række let at vokse høj potteplanter at vælge imellem.

Majs plante

Botanisk kendt som Dracaena fragrans Massangeana, har majs plante brede grønne blade med en særpræget gule linje ned i midten. Majs plante når 10 til 12 fod indendørs. Det kræver medium lys. Tillad top 2 inches af jord tørre mellem vandingerne. Feed hver seks måneder med en afbalanceret gødning.

Dracaena Janet Craig

Dracaena Janet Craig producerer oprejst Stokke dækket i skinnende, sværd-formede blade. Det vokser mere end 6 fod indendørs. Give medium lys og vand når de første tomme af jord er tør. Feed hver måned med en afbalanceret gødning.

Ficus Benjamina

Ficus benjamina giver en skov-lignende føler til indre og når 6 fod indendørs. Give medium til kraftigt lys. Vand når de første 3 til 4 inches af jord er tør. Feed hver anden måned med afbalanceret gødning.

Parlor Palm

Med deres tynde stilke og dunede blade nå parlor palms 6 fod indendørs. De er Botanisk kendt som Chamaedorea elegans og var populære potteplanter under victorianske England. Find en mellemlang lyspunkt, og holde jorden jævnt fugtig. Feed hver måned med en afbalanceret gødning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com