Årsager til knirkende lyde i vægge

February 18

Årsager til knirkende lyde i vægge

Knirkende støj, der forekommer inden for væggene i et hjem er på grund af et bredt sortiment af årsager. Nogle årsager er let identificerbare og er relativt nemme at reparere, andre kan være på grund af strukturelle problemer i hjemmet og kræve omfattende, dyre reparationer. Du kan bare nødt til at vænne sig til lydene.

Foundation skiftende

En skiftende foundation kan være ansvarlig for de knirkende lyde du hører inde i dine vægge. Grundlaget for et hus kan skifte til en række forskellige årsager, herunder jorderosion og alder. Hvis du kan se revner eller revner i fundamentet for dit hjem, når du befinder dig i kælderen, kan du have den hjem, inspiceres af en professionel entreprenør til at afgøre, om din knirkende vægge er et symptom på et større problem.

Ændre træ

Træ der bruges i opførelsen af mange hjem i USA. Træ er stærkt påvirket af mængden af fugt i luften. Når fugt er betydelig, vil træ svulme op og udvide. Når luften er tør eller hjemmet er betydeligt opvarmet af solen, vil træ skrumpe ned igen. Den ekspanderende og indskrænkning af de træ strukturelle komponenter i dit hjem kan forårsage knirkende og stønnede, især hvis hjemmet er ældre eller du befinder dig i et område med ekstreme temperaturforandringer. Metal kan også kontrakt, compounding støj problemer.

Støjende rør og kanaler

Væggene i dit hjem indeholder et udvalg af forskelligt udstyr, herunder vand, linier, rør, kanaler og elektriske ledninger. Disse varer, især af rør og kanaler, er kendt for at gøre lyde fra inde i væggene. Ældre huse er mere tilbøjelige til at lide af rør og gaffatape lyde.

Dyr

Nogle gange er de lyde, du hører i dine vægge forårsaget af et dyr, som kom ind i dit hjem og er nu rejser gennem dine vægge eller selv fanget inden for murene. Mus, rotter og egern skal er alle blevet kendt at indtaste væggene i et hjem og fanget eller fjernet fra væggene, især hvis de scurrying lyde bliver til en rådnende lugt. Knirkende lyde kan være forårsaget af dyrene passerer rør eller andre strukturer inden for dine vægge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com