Hvordan man dyrker Multiplex bambus

February 18

Hvordan man dyrker Multiplex bambus

Multiplex bambus (fælles navn Alphonse Karr) er en sammenklumpe bambus, populært anvendes i hække, der kan vokse til en højde på 30 fod, hvis venstre umarkeret. Faktisk er det ofte blot kaldet Hedge bambus. I modsætning til mange arter af bambus tåler multiplex bambus fuld sol. Det tåler ikke temperaturer under 20 grader Fahrenheit, men. Det udmærker sig ved sin willowy blade og gule farve. Multiplex bambus er ikke svært at vokse. Med lidt pleje, vil du have en dejlig, tykke hæk af det i kun et år eller to.

Instruktioner

Hvordan man dyrker Multiplex bambus

•Vælge et solrigt sted. Mens mange bambus arter foretrækker diffust sollys, multiplex bambus er en tropisk bambus, og den trives på fuld sol.

•Consider læ. Denne type af bambus kan vokse helt store, men det er ikke en stærk arter. En stærk vind eller regnstorm kan bøje og beskadige den. Tænker om at bygge et hegn for at blokere vinden, eller plante det i en beskyttet placering, som mod en væg.

•Forbered jorden. Multiplex bambus som rige, lerede jord med en pH række 5,5 til 6,5. Hvis du er usikker på din jord pH, købe en test kit på dit lokale Havecenter. Følg derefter anvisningerne på kit til at se, hvordan du får din jord i rækken behov for bambus til at trives.

•Kapacitet omhyggeligt. Multiplex bambus kan lide fugtig, men ikke våd jord. Det er ikke godt, hvis det er venstre, stående i vand, så plante det på en let skrånende bakke er nyttigt. Hvis bladene begynder at krølle, det er nødvendigt mere vand.

•Betjen bambus. Fordi bambus vokser og breder sig hurtigt, er det vigtigt at kontrollere, om der spirer og klippe dem ned, når de vises, hvis du ikke ønsker din bambus til at spredes ukontrolleret.

Tips & advarsler

  • Hvis du overvejer at voksende multiplex (eller andre arter af bambus) på en egenskabslinje, Sørg for at spørge din nabo hvordan de mener om det, som bambus kan være svære at styre.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com