Ideer om hvordan man laver badeværelse opbevaring med hængende poser

February 19

Ideer om hvordan man laver badeværelse opbevaring med hængende poser

Opbevaring i badeværelset kan ofte være en udfordring, især hvis du har flere personer, der deler den samme. Heldigvis kan du drage fordel af ubrugte vægskab, eller døren plads, som du kan slå til levedygtige opbevaringsplads i dit badeværelse. Der er flere måder at gøre dette, men en praktisk metode er at bruge nogle hængende poser. Du kan købe poser i plastic eller stof, der er maskinvaskes for at holde din opbevaring ren.

Instruktioner

Hæng sko organizer over bagsiden af badeværelset dør ved hjælp af de medfølgende kroge eller søm det på væggen, og sørg for du sømning det ind i væggen studs for støtte.

Hæng ekstra organisering poser på væggen bag døren, over toilettet eller på indersiden af badeværelsesskabe ved hjælp af en hammer og søm. Sikker poser hængt på væggen ved hamring negle til studs.

•Sæt kemiske rengøringsmidler, medicin eller andre farlige elementer i top-mest poser i sko caddie eller andre hang poser. Dette vil holde dem utilgængeligt for børn.

•Gruppere emner og placere dem i poser på sko caddie eller i andre hang poser. Eller tildele en række af punge til hver person, der bruger badeværelset.

•Drej håndklæder, især hånd håndklæder eller vaskeklude, og indsætte dem i poser til at holde dem praktisk og rene. Sørg for kun tørre håndklæder er gemt i poser eller du kunne producere meldug.

•Opbevar kun hvad du har brug for på daglig basis i badeværelse poser. Gemme ekstra produkter eller varer, som du behøver dagligt på en anden placering. Dette vil hjælpe med at maksimere nyttig badeværelse opbevaring for dig og din familie.

Tips & advarsler

  • Fordelen ved klare poser er, at du kan se et overblik, når en person ikke er en visse toiletartikler. Plast sko caddies eller andre poser er let at holde ren.
  • Placer ikke overdreven vægt i poser på bagsiden af døren, eller du kan løsne hængslerne.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com