Årsager til Lima bønner ikke at vokse

July 31

Lima bønner fra haven kan blive velsmagende Tilføjelser til supper og andre middag måltider. Men, lima bønner planter er temperamentsfuld og dermed vil ikke vokse, hvis en række betingelser ikke er opfyldt. For eksempel, vil lima bønner ikke overleve, hvis de ikke modtager nok fugt eller modtager for meget fugt. Du skal plante limabønner omkring en uge til to uger senere end du plante andre bønner i dit hjem haven, når luften temperaturer er varmere.

Betingelse

En af grundene til lima bønner ikke at vokse er, hvis jordbundsforholdene er subpar. Lima bønner kan ikke trives i lavtliggende områder, der ikke dræne godt, som forårsager rødder at blive vandlidende. Derudover vokser limabønner ikke hvis de ikke er i fuld sol og planter jord ikke er frugtbar. Plantning lima bønne frø inden din region endelige frost dato er også en anden årsag til lima bønne plante problemer.

Plantning

Endnu er en anden årsag til mislykket lima bønner planter, hvis temperaturen i jorden ved plantning er under 69 grader Fahrenheit i en dybde af 4 inches. Bryde ikke roden under plantning, som også kan gøre lima bønne plante ikke vokse. Desuden skal du ændre placeringen af dine lima bønner planter regelmæssigt så at du aldrig sætte en lima bønne plante i samme sted to år i træk. Ikke plante en lima bønne frø i den korrekte bordhøjde--om 1 til 1 1/2 inches dyb--kan også holde en lima bønne plante fra blomstrende. Placere lima bønner planter 3 inches fra hinanden for baby limas og 10 inches fra hinanden for pole limas samt.

Pleje

Vand jorden omkring din lima bønne plante, i stedet for vanding planten fra overhead, som kan gøre løv våd og modtagelig for sygdomme. Utilstrækkelig jordens frugtbarhed kan også holde en lima bønne plante fra vokser. Gælde en 5-10-10 gødning med en sats på en cup af gødning pr. 50 fødder af rækken. Lima bønner planter bør også modtage en tomme af vand om ugen til at vokse ordentligt.

Sygdomme

En anden chef grund lima bønner planter undlader at trives er tilstedeværelsen af svampe. For eksempel, svampesygdom anthracnose er forårsaget af Colletotrichum lindemuthianum og er karakteriseret ved sort læsioner og skjolder på bladene, der vises som sod. Derudover svampe såsom Pythium og Rhizoctonia solani skade lima bønner stiklinger eller forårsage lima bønne frø ikke at spire. Blade af planten tænder gul som godt. For at forhindre disse svampesygdomme, anvende fungicider--efter etiket retninger--når du plante lima bønner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com