Sådan Treat nye Pool vand

February 19

Sådan Treat nye Pool vand

Bestemmelse af de kemikalier, der er nødvendige for at behandle nye pool vand afhænger af makeup af vandet bruges til at udfylde poolen. Klor desinficerer vandet for sikker svømning, men klor vil ikke fungere, medmindre vandet er pH balanceret. PH balance påvirkes af vandets alkalinitet, som også skal justeres. Tjekke swimmingpoolens dokumentation og beregne, hvor mange gallons af vand pool holder. Når den nye pool er fyldt, starte den filtrering og pumpe system og holde det kører i løbet af behandlingsprocessen. Det tager flere dage at behandle og afbalancere nye pool vand korrekt.

Instruktioner

•Test vand med en 5-vejs pool vand testkit tilgængelig på de fleste pool levering butikker. Kit vil tillade dig at læse pH, klor, alkalinitet og syre niveauer i bassinvandet. Følg kit's instruktioner til indsamling af vandprøver og tilføje kemikaliet falder nødvendigt at måle den pool elementer. Retninger varierer afhængigt af producenten.

•Balance pH-niveau. Hvis vand test læser mellem 7,2 og 7,8, så er pH-niveau normal. Hvis testen læser lavere end 7.2, tilføje 6 til 12 ounce af natriumcarbonat (pH plus) produkt for hver 10.000 gallon af bassinvandet at hæve pH-niveau. Hvis testen læser over 7,8, tilføje 12 til 24 ounce af saltsyre (pH minus) produkt for hver 10.000 gallon pool vand til at sænke pH-niveau. Hold pool pumpe kører og teste vandet igen 2 timer senere. Justere pH-niveau, indtil det falder mellem 7,2 og 7,8.

•Indstil den totale alkalinitet af puljen vand om dagen efter balancere pH-niveau. Normal alkalinitet måler 80 til 150 ppm. Hvis testen læser lavere end 80, tilføje 1,5 til 14 pounds af en natriumbikarbonat vare for evigt 10.000 gallon af bassinvandet. Lav alkalinitet vil forårsage pH-niveau til at falde. Hvis testen læser over 150, tilføje.8 Potter til 2 gallon af en saltsyre vare for evigt 10.000 gallon af bassinvandet. Høj alkalinitet vil forårsage pH-niveau til at stige, samt forhindre klor bruges til at desinficere poolen vand i at fungere korrekt. Holde pumpen kører og teste vandet igen efter 2 timer og derefter foretage de nødvendige justeringer, indtil alkalinitet måler 80 til 150 ppm.

•Tilføj koncentreret mængder af klor, også kendt som "chok," at bringe prøven læse over det normale niveau, som bemærket i sættet. Mængden varierer afhængigt af den Gruppestørrelse og test læsning. Dokumentationen test for nøjagtige beløb. Holde pumpen kører og teste for normale niveauer hver par timer.

Tips & advarsler

  • Mange pool butikker vil give gratis vand test i bytte for din kemiske køb.
  • Nøjagtige kemiske beløb behov vil være angivet i test kit dokumentation eller på kemiske produktdokumentationen.
  • Bassinvandet skal være over klorerede (chokeret) flere gange om måneden, afhængigt af trafikken.
  • Afhængigt af brug anbefaler nogle fagfolk afprøvning pool vand hver dag for at opretholde kemiske balance.
  • Klor niveauer bør falde inden for normalområdet, før nogen svømmer i poolen.
  • Pumpen skal køre, mens du tilføje kemikalier.
  • Pool vand vil vende overskyet og kræver mere behandling, hvis forskellige kemikalier er tilføjet på samme tid.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com