Concord Grapevine pleje

February 19

Dyrkning af druer i hjemmet åbner op for en bred vifte af muligheder for hjemmelavet mad og drikke, herunder frisk frugt på bordet og hjemme-brygget vin strømpe i kælderen. En enkelt Concord grapevine kan producere op til 20 lbs. druer hver sæson, så længe ordentlig pleje gives til at rumme den vin voksende behov.

Plantning

Plante vinstokke i det tidlige forår, så snart jorden er optøet og der er ingen yderligere fare for frost. Plads planter 8 fod fra hinanden, hvis du vil bruge et espalier for at støtte din vinstokke og 4 fødder fra hinanden, hvis du vil bruge en arbor. Dette giver mulighed for optimal afstand for vinstokke vokser op og på tværs af støtteordningen, samtidig sikre at vinstokkene er langt nok fra hinanden, at de ikke konkurrerer med hinanden for mad, vand og sollys.

Support

Concord vinstokke uden støtte vil vokse hen over jorden, begrænse luft og sollys penetration og øge risikoen for rot. Af denne grund, skal du etablere en støtteordning for dine vinstokke. Espalier ligne hegn, strækker sig over det meste af området havearbejde og vinstokke vokser på tværs af barer på forskellige niveauer med frugt dinglende ned. Dorne er højere end lang, og vinstokke twist og vind deres vej opad, som de vokser. Enten indstillingen værker for voksende Concords, så vælger efter den plads du har i din have.

Mad og vand

Concord druer behøver generelt ikke vanding ud over hvad der er fastsat af regn. Men i en tørke eller en usædvanlig varm sommer, kontrollere jorden hver dag. Hvis jorden føles tør at røre 1 ½ til 2 inches dyb, vand området dybt indtil jorden er grundigt fugtig men ikke danner vandpytter. Befrugte planter med afbalanceret gødning. Anvende 8 ounce af gødning til hver plante umiddelbart efter plantning, 1 lb. lige før foråret blomstrer i det andet år og 1 ½ lbs. hvert år bagefter.

Beskæring

Beskære vinstokke i foråret, så snart truslen om frost har bestået, men mens vinstokkene er stadig sovende. Fjern alle brudt, døde eller beskadigede grene og rødder. I det første år efter vækst, beskære off alle, men de stærkeste sukkerrør, således at alle fødevarer og vand fokus på den stærkeste avleren. I de efterfølgende år, fjerne skader samt omkring 1 fod af vækst fra det foregående år til at tillade værelse og næringsstoffer for en ny sund vækst i den kommende sæson.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com