Hvordan man opbygger en baggård hollandsk ovn madlavning stå

February 20

Madlavning med en hollandsk ovn i baghaven fremkalder tanken om lejrbål og chuck vogne. Støbejern hollandsk ovn var den fælles madlavning køkkenredskaber cowboy Cook og bruges stadig på campingpladser rundt om i landet. En baggård madlavning stand kan gøre brug af den hollandske ovn lettere og sjovere, og tilføje nogle interesse til værftet.

Instruktioner

•Klippe et stykke af kvartal-tommer ark jern til en passende størrelse for madlavning standeren. Størrelsen af madlavning standeren er op til entreprenøren, men sørg for ark jern er bred nok til at støtte den største hollandske ovn du vil være madlavning med og bred nok til at rumme antallet ovne du vil bruge.

•Klippe 1-af 1-tommer vinklen jern til den rigtige længde til benene. Igen vil builder bestemme hvordan høj at gøre standen. Skære mindst fire og helst seks ben for større madlavning stande.

•Weld ben til ark jern til at producere en tabel. Tilføje seler mellem benene for stabilitet. Hvis den hollandske ovn madlavning stå vil være bærbar i baghaven, er projektet afsluttet.

•Til mere permanente installationer, bunke sten eller klipper under og omkring bunden af madlavning stå. Klipperne kan være løs monteret uden mørtel eller sten arbejde kan være cementerede på plads. Sten er rustik og attraktive, men mere vigtigere, er helt brandsikker til brug omkring madlavning standeren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com