Hvad spiser mit græskar blomst?

February 20

Hvad spiser mit græskar blomst?

Græskar lider af et par skadedyr og andre problemer. Bugs vil angribe enhver del af en græskar plante, at gøre frugt sæt mislykkes og blomster falder af. Så er der de skadedyr, der faktisk spiser blomster så hurtigt som de danner. Forhindre angreb ved at bevare god luftgennemstrømning, plantning under række covers, brug af pesticider og endda hånd picking skadedyr.

Mandlige blomster

Græskar producere mandlige og kvindelige blomster. Den mandlige blomster producerer pollen for at bestøve den kvindelige blomstrer. Hanblomsterne vokse aldrig ind i frugt og til sidst visner og falder af. Undertiden ligner en skadedyr er at spise blomstrer. Hunblomster har større ender, hvor formen frugter.

Agurk Bille

Agurk biller skader mere end 270 haven arter. Biller er lille, omkring samme størrelse som et stort loppe. Larverne måle omkring ½ tomme eller mindre og kan findes i bunden af planter og i jorden. Larverne er hvidlig med en brun halespids og et brunt hoved. Identificere agurk beetle skader ved at kontrollere inde spist blomster og visnende planter. Biller vil samles indenfor hvad der er tilbage af blomsten, såvel som hele planter. Trykke planter vil normalt sende dem til flyvende og falder fra planterne. Behandle skadedyrsangreb med neem olie eller pyrethrum sprays. Undgå sprøjtning når bestøvere er aktive. En måde at behandle uden at dræbe honningbier er til vandplanter, banke biller til jorden, og derefter anvende neem eller pyrethrum til bunden af squash planter. Dette forhindrer blomstre fra forurening.

Vestlige majs-rodorm

Da planter producerer pollen, elsker vestlige majs-rodorm intet mere end at spise det. Den vestlige cornworm Bille er 6 mm i længden, gul-grøn farve og har tre mørke striber ned ryggen. Dens larver nå omkring 12 mm lang og er threadlike og bleg gul til hvid farve. Denne skadeorganisme angreb normalt majs, squash og agurker. De vil undertiden angribe græskar. Undgå beplantning græskar i nærheden af deres foretrukne fødevarer.

Skadedyr og mennesker

Hvis din blossoms forsvinder, kan det arbejde af en fugl eller andre dyr. Hunde gerne tygge på hvad deres ejere en tendens til, så familiens kæledyr kan være synderen. Selv folk spiser græskar blomster. Check med din familie og naboer og se, hvis de har sniger sig en nibble.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com