Hvordan man dyrker sort nyre bønne planter

August 3

Bønner er en af verdens vigtigste basisfødevarer. De er en alsidig og nærende mad, fyldt med protein og kulhydrater. Sort kidneybønner er en tørret bønne i familien Phaseolus vulgaris med andre bønner, som søværnet og pinto. Bønner er nem at dyrke i løs, veldrænet jord. De er selv befrugtende og forlade Jorden i bedre stand på grund af deres evne til at lave kvælstof og dermed reducere de nedbrydende virkninger af plantevækst på jord. Sort kidneybønner er vokset og markedsføres i Kina. De ligner almindelige sorte bønner og er ofte gæret.

Instruktioner

•Till jord til en dybde af 8 til 12 inches. Indarbejde 3 til 5 inches af kompost at tilføje næringsstoffer og hjælpe med tilth af jorden. Rake sengen selv og til at fjerne rødder, sten og andet snavs. Gøre sengen er ukrudt gratis så bønner ikke behøver nogen konkurrence om ressourcer.

•Soak de sorte kidney bønner i en skål med varmt vand natten før plantning. Dette vil hjælpe blødgøre udvendigt og tillade nogle fugt at starte siver ind i embryoet. Bønne vil blødgøre yderligere i jord og split, udsende kimbladene eller de første blade og vokser en rod.

•Plant frø i foråret så snart alle faren for frost er gået. Jordtemperaturer bør være mindst 60 grader Fahrenheit for hurtig spiring. Tryk frøene i jorden til en dybde af 1 tomme og børste jord let over hullet. Plads bønne frø 3 inches fra hinanden i rækker 15 inches fra hinanden. Vand området, indtil de top 3 til 4 inches af jord er fugtig.

•Hold sengen jævnt fugtig indtil spiringen, ofte i så lidt som syv dage. Vande i bunden af planter, undgå løv, for at undgå svampesygdomme. Fjerne ukrudt, efterhånden som de opstår. Sprede 1 eller 2 inches af gylle rundt i kanten af anlægget. Sort kidneybønner er en bush bønne så ejerkrav ikke kan være nødvendige medmindre planter har en fuld udbytte. Derefter skubbe en pæl nær centrum af planterne og binde de vigtigste stilke til bålet, så bean bælg ikke ender i snavs.

•Harvest bønne bælg når de er gule og brune. Afskære dem anlægget og lad dem tørre i solen for en anden dag. Sætte de tørre bælg i en gammel pudebetræk og gå på at knuse bælg. Hæld den resulterende blandingen i to skåle frem og tilbage i en blæsende område eller foran en blæser til at blæse ud bukkene. Opbevares i lufttætte beholdere i et køligt og tørt sted indtil klar til brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com