Hvordan til at hænge stald døre

February 20

Det mest kedelige aspekt af montage en stald indebærer hængende af dørene. Projektet er ikke fysisk opslidende, men det kræver koncentration og pleje til korrekt niveau dørene og sikre, at de ikke svinge om eller synke. Montering af døre kræver montering hængslerne først til rammen, så døren, og endelig, vedlægge enhver dør hardware efter enheden er fuldført.

Instruktioner

•Sæt hver hængsel til dørrammen ved hjælp af kun én skrue drevet på plads med en boremaskine og skruetrækker borehoved. Hængsel aspekt, som er metalstang holder de to halvdele af hængslet sammen, bør være flush og niveau med den udvendige kant af rammen. Placer hver hængsel inden for 1 til 2 fødder i toppen eller bunden af dørkarmen.

•Hold en plan mod hængslet flugter med toppen af den installerede skrue. Justere hængslet, så de tilsvarende skrue hul på den modsatte halvdel af hængslet er plan med den første skrue. Køre ekstra monteringsskruer ind i indramme gennem hængsel til at låse holdning på plads. Gentag for hver enkelt hængsel.

•Anbring døre i rammen. Tryk på træ shims under døren, mellem siden af dørene og rammen, og mellem par af dørene for dobbeltdøre at opnå den korrekte position af dørene. Bunden af hver enkelt dør skal være niveau med gulvet i skuret med et lille hul på 1/2 tommer mellem par dobbelt døre.

•Klap hængslet over til hvor det rører døren. Køre én skrue gennem hver hængsel ind i døren og spænd skruerne. Fjerne kilerne og teste døren. Justere placeringen af dørene og indledende skruen indtil døren gynger som ønskede uden gnide rammen eller tilstødende overflader.

•Kontroller ekstra skruer ind i døren gennem de resterende skruehullerne i hængslet.

•Luk døre og installere shims til at holde døren konstant. Fastgør døren hardware, låse eller låse, i den ønskede højde. Fastgør hardwaren til døren først og derefter vedhæfte den tilsluttende aspekt af enheder til rammen til korrekt position hardware.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com