Vent vindue låsen Installation

February 20

Vent vindue låse er også almindeligt kaldet udluftningsanordning vindue låse og findes på næsten alle vinduer. De er installeret for beskyttelse og for at holde ubudne gæster i at komme ind. Disse hængsler er tilføjet når vinduet og skærmen er helt installeret. Med blot et par værktøjer, kan du installere din udluftning vindue låsen i lidt tid.

Instruktioner

•Shut vinduet helt. Find den nøjagtige sted på vinduet hvor vinduet låsen skal installeres. Måling fra hver side af vinduet til byens direkte og markere der.

•Line udluftningsanordning låsen på mærket op. Sæt den på toppen af den nederste skærf og markere prikker hvor skruerne vil gå. Fjerne vindue låsen og lægger en 1/8-tommer bore bit på en boremaskine.

•Drill omkring 1/2 tommer i rammen på stedet markeret og Gentag processen for anden markeret. Sæt vinduet låsen på toppen af rammen og sæt de medfølgende skruer i åbningen med en skruetrækker.

•Stram ned skruer fast indtil låsen er sikkert på plads. Drej knappen på låsen til at låse og låse op vinduet, og flytte vinduet op og ned for at sikre, at det fungerer korrekt. Låse vinduet og sørg for at det bliver låst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com