Hvornår man skal plante Sedum dragens blod

August 4

Dragens blod sedum er en populære sorter af den saftige familie med dramatiske, crimson blomster og næsten stedsegrønne blade. Faktisk mange steder vil anlægget blot ændre farver til en rusten rød og bevare disse blade gennem vintersæsonen. Voksende dragens blod sedum er en let opgave, og planten bliver næsten styrer selv engang startet. Formerings- og tendens denne plante er let at lære og vil give en unik løsning for visse områder af værftet.

Løsning for din golde steder

Som Gerald Klingaman, udvidelse gartner på University of Arkansas, påpeger, dragens blod sedum er medlem af den saftige familie af planter. Som sådan, det har fremragende funktioner, tørke resistente og trives i fuld sol. Dens relativt lav behovet for vand gør det en fantastisk tilføjelse til rock haver og nøgne flader i gården, der skal udfylde, og det er overraskende fleksibel. Henry Fields frø og børnehave selskab noter at dragens blod sedum fortsat vil vokse endnu i halvskygge, selvom fuld sol vil lette mere dramatiske plante farve og blomster. Hvis du har en plet i haven, at få planter vil tolerere, kan denne bunddække være lige noget for dig.

Hvornår man skal plante

Den rigtige timing for plantning dragens blod sedum afhænger af, for det meste, hvad du plantning: frø eller stiklinger. Hvis start fra stiklinger, kan du tage en dyb indånding. Klingaman bemærker, at formerings dragens blod sedum på denne måde er enkle at gøre på ethvert tidspunkt af året. Da denne plante er stedsegrønne i de fleste voksende zoner (zoner 3 til 8), vil en skæring plantet i vinter sæt root og være klar til foråret. Hvis du har adgang til stiklinger gennem en ven eller nabo, eller hvis din lokale havearbejde butik bærer hele planter, vil dette være en meget enklere løsning formeringsmateriale fra anlægget.

I områder hvor dragens blod sedum stiklinger ikke kan opnås, selv, er det ikke svært at starte fra frø. Som med de fleste frø, kan du plante denne sort til enhver tid. Det vil ikke spire indtil jorden varmer med forårssolen, selv om. For at holde fra at miste dine planter blandt ukrudt, kan du starte dem inde i en frø starter. Derefter, når jorden har varmet til omkring 60 grader Fahrenheit, kan du transplantation dine små planter på deres permanente placering.

Indeholde vækst, hvis det er nødvendigt

Når plantet, vand din dragens blod sedum semi-regelmæssigt. Henry Fields frø og børnehave selskab advarer mod over vanding, selv om. Sukkulenter som en familie foretrækker en tørrere jorden, så giv lige nok vand til at fugte jorden lidt. Alle du forsøger at gøre er giver planterne en lille smule af en hoppe start og nogle blødere jord for at sprede rødder. Efter to til tre uger burde dit anlæg være modne nok til at vokse med lidt eller ingen vedligeholdelse. På dette tidspunkt bliver gardener's rolle mere fokuseret på indeslutning. Din dragens blod sedum kan gøre det godt i en tidligere golde placering, at det begynder at fortrænge andre planter. Du kan klippe away vildfaren løbere og give dem til venner og naboer eller indeholde dem med barrierer. Enten måde, du ved, du har givet din plante en god start, hvis dette er det største problem du har.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com