Hvordan til at identificere træer med røde bær i USA

February 21

Træer, der vokser røde bær i sensommeren og tidlige efterår kan findes primært i nordøstlige, Pacific Northwest og i hele midtvesten i USDA hårdførhed zoner 3a gennem 5b. Disse træer tiltrække fugle og små pattedyr som egern, der lever af bær. Med undtagelse af holly, disse træer også producere hvide blomster og kan forbedre udseendet af din værftet. Den bedste måde at identificere slægten af rød-hunkrabber træer er ved at undersøge bladene, blomster og bær selv.

Instruktioner

•Undersøg bladene af træet. Dansk holly træet har mørke, skinnende blade med spidse flosset kanter på siderne, mens den Pacific Kornel har afrundede, medium grønne blade, smalle til et punkt.

•Survey blomster, der vokser på træet i foråret. Rød chokeberry træet har fem-grafitmine hvide blomster med flere lilla-knobbed støvdragere emerging fra midten af hver blomst. Washington tjørn træer vokser klynger af multi grafitmine hvide blomster.

•Kontrollér træet grene til bær. Små, runde røde bær vokser i klynger af otte til 10 betyder at træet er en bred vifte af holly træer, mens en stor gruppe af 30 eller flere bær vokser for enden af en gren angiver træet er en Røn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com