Hvilken slags frugt er ananas?

February 21

Hvilken slags frugt er ananas?

Ananas, Ananas comosus, er det kun spiselige frugter af familien Bromeliaceae. Native til nord og Sydamerika, ananas gjorde deres vej til Europa i 1493, da Christopher Columbus vendte tilbage fra sine rejser til den nye verden. Trods sit navn, er ananas ikke relateret til apple. I stedet, det er en type af bær.

Ananas er bær

En ananas består faktisk af mange bær. Disse bær er smeltet til den centrale stilk. Ligesom hindbær er ananas sammensatte frugter, hvilket betyder, at frugten udvikler sig fra flere æggestokke.

Ananas beskrivelse

Ananas kan være næsten 1 fod høje. Stikkende udvendig resultaterne fra blomster af planten. Hver af pigge var en blomst. Toppen af ananas eller crown, er faktisk stængel af planten.

Planteegenskaber

Ananas plante er en flerårig plante, der vokser lav til jorden. Planter kan vokse mellem 2 1/2 og 5 fod i højden, med et blad spændvidde mellem 3 og 4 fødder. Hver plante producerer frugter, én ad gangen. En anden frugt vil ikke begynde udvikling indtil den første frugt har høstet.

Vækstbetingelser

I modsætning til de fleste Bromeliads, der vokser på andre planter, vokse ananas i jord. De foretrækker den fugtige, mineral rig jord i tropiske områder. Ananas planter gør ikke godt i ekstreme temperaturer. Noget koldere end 32 grader Fahrenheit eller varmere end 90 grader Fahrenheit vil indvirke negativt på anlægget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com