Vegetabilske fødevarer for blomstrende planter

February 21

Vegetabilske fødevarer for blomstrende planter

Blomstrende planter har brug for de samme basale fødevarekomponenter---kvælstof, fosfor og kalium---som alle andre planter. University of Connecticut's College for landbrug og naturressourcer rådgiver ved hjælp af en blanding med et højere indhold af fosfor til blomst og root udvikling.

Primære næringsstoffer

Blomstrende planter har brug for de tre grundlæggende næringsstoffer---også kaldet makronæringsstoffer---i store mængder. Vegetabilske fødevarer og gødning emballage lister disse næringsstoffer som en række tal, som 10-15-10. Tallene svarer til kvælstof, fosfor og kalium---i nævnte rækkefølge--- og de afspejler mængden af hvert næringsstof som en procentdel af den samlede mix, som omfatter mindre vigtige ingredienser og inert materiale.

Sekundære og spore ingredienser

Gødning blandinger også indeholde andre næringsstoffer, som blomstrende planter har brug for, men i mindre mængder. De indeholder calcium, magnesium og svovl. Spore ingredienser--- eller mikronæringsstoffer---kræves af planter i meget små mængder omfatter jern, boron, zink, kobber, molybdæn, klor og mangan.

Flower Power

Blomsterplanter kan gøre godt med en afbalanceret gødning, men nogle, som afrikanske violer, som dyrkes primært for deres blomster, drage fordel af en anden blanding til optimal bloom. University of Florida IFAS forlængelse tyder på ved hjælp af en fjerdedel af den normale anbefalede mængde af en vandopløselig gødning blanding af 15-30-15 og anvende det hver gang planter der vandes. Overskydende vand skal tømmes fra bunden af gryder til at forhindre root rot.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com