Hvordan til at plante en Zen-have

February 21

En zen garden er ikke en have i den traditionelle vestlige måde at tænke. En zen-have generelt indeholder ikke planter. Hvis det gør, planterne skal være meningsfuld for enkelt og de skal være minimal i antallet. En zen haven skal have en følelse af åbenhed om det. En zen garden handler om indre fred og ro. Det handler om Feng Shui og karma. Det handler om at være ét med universet. En zen garden kan være enhver størrelse og hvilken som helst form. Afhængigt af dine behov og dine ressourcer, en zen garden kan være så stor som din hele værftet, eller det kan være på størrelse med en lille bærbar og sidde roligt på dit skrivebord. En zen garden kan endda bygget inde i en blomsterkrukke.

Instruktioner

Hvordan man laver en Zen-have

•Decide på en placering til din zen haven. Dette kan være en udendørs placering, eller det kan være et lille område på et skrivebord eller kabinet.

•Build et billede til din have. Det kan være enhver form, der er glædeligt for dig og gør du føler dig godt. Hvis bygning uden for gøre 4X4s eller jernbanen bånd fremragende grænsen materialer. Hvis bygge en lille zen garden, finde 4 stykker 1 tommer høje træ og lim sammen. Du skal bruge en bundpanelet for din indendørs haven. Hvis gør en udendørs zen haven, lægge en sort plast weed barriere inde i din have.

•Fyld din have til toppen med ren hvid sand. Hvis bygge en indendørs have, en pose med sand fra en hobby butik bør være tilstrækkeligt. Hvis bygger en udendørs have, købe rene hvide sand på din lokale hardware eller haven forsyning center. Sand i en udendørs haven skal være et minimum af 2 inches dyb (helst dybere); for en indendørs have er et minimum af 1 tomme af sand bedst for raking formål.

•Tilføj et par beroligende, beroligende objekter til din have. Objekter kan omfatte gamle stykker af forvitret træ eller sten med tiltalende figurer og/eller farver. Planter bør holdes på et minimum, da de ikke kan blive næret af sandet. Holde strømmen af din have, åben og naturlig og glædeligt for dig.

•Rake sand i lange svungne mønstre, som bølger på havet. Rake kun den øverste tomme eller deromkring af sand i en udendørs have. Gå med strømmen, som de siger. Rake i mønstre, der føler sig godt og rigtigt for dig. Tillade nogen negativ energi du kan føle for at passere gennem rake og ud i sandet. Hvis du har en lille indendørs have, købe en lille rake eller endda en tilbage scratcher. Rake let i mønstre, der er glædeligt for dig.

•Objects i din have skal have afrundede kanter med ingen skarpe hjørner. Tanken er for god karma (energi) til at være i stand til at flyde gennem haven i yndefulde buer. Elementer kan blive fjernet fra din have eller føjet til det som dine følelser, tanker, stemninger og behov ændres. Dette er din have og formålet med det er at gøre dig føle sig glade og tilfredse.

Tips & advarsler

  • Prøv at leve dit liv på en måde, der skaber ingen dårlig karma. Karma er en universel balance mellem godt og ondt. Fylde dit liv med god karma vil bidrage til at gøre din zen haven erfaring mere meningsfyldt. Besøge lokale zen haver for at få ideer til din egen have.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com