Hvordan du ændrer temperaturområde-Off af en Digital termostat

February 21

De fleste hjem nu har digital termostater til at styre temperaturen inde. Ændring af tænd-sluk temperatur intervallet for en digital termostat er den samme blandt alle producenter. I modsætning til de ældre runde termostater, at stoler på kviksølv afbrydere og kontakter, stole digital termostater ikke på bevægelige dele til at styre temperaturen. Det er virkelig så simpelt som at skubbe en knap til at ændre tænd-sluk temperaturområde. Nøglen undertiden kan være at finde den retningsbestemte knapper. Knapperne er klart synlige i de fleste termostater, mens andre skjuler dem bag dækslet til ansigt.

Instruktioner

•Klik ansigtet dække ned til at afsløre de retningsbestemte knapper, hvis de ikke er klart synlige. De retningsbestemte knapper har pile eller trekanter ved siden af dem. Pile eller trekanter, der peger op er på den knap, der hæver temperaturen. Knapperne peger ned eller pil angiver en knap, som formindsker temperatur. De fleste digitale termostater har disse knapper tæt på skærmen.

•Tryk på enten af disse knapper engang og frigivelse. Ordet "Sæt" viser nær temperatur på skærmen.

•Skub op eller retningsbestemt nede for at hæve eller sænke temperaturområde-off. Slip knappen, når du har den ønskede temperatur. Den digitale termostat vil automatisk afslutte sæt tilstand inden for et minut.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com