Hvilken slags musik gør en plante vokse Tall & sund?

February 22

Hvilke lave planter som mere, The Beatles eller Beethoveen? Undersøgelser har vist, at visse musik hjælper planterne til at vokse høj og sund, men nogle siger disse eksperimenter er defekt og/eller falder ind under paraplyen af pseudovidenskab.

Funktion

Ifølge fransk fysiker og musiker Joel Sternheimer stimulerer lyd, som er en del af det elektromagnetiske spektrum, proteinsyntesen i planter, der får dem til at vokse.

Historie

I 1973, Dorothy Retallack fortalte om sine oplevelser med at spille forskellige typer af musik på planter på Colorado kvinde College i Denver i sin bog "Sound of Music og planter." Hun fandt, at klassisk og jazz musik resulterede i højere og sundere vækst, mens rockmusik forkrøblede det.

Fordele

I begyndelsen af 1950 ' erne fandt Dr. T.C. Singh, leder af afdelingen for botanik ved Mads Universitet, at vand planten hyrdilla reagerede positivt på indiske violin og fløjte raga.

Overvejelser

Planter kan vokse højere og sundere blot fordi vicevært foretrækker visse musik eller mener, at musik påvirker planten, og som følge heraf tager bedre pleje af dem.

Ekspert indsigt

Ifølge American Institute of Biological Sciences er musikkens effekt på plantevækst en populær studerende videnskabs-projekt, der falder ind under pseudovidenskab. De fleste af disse eksperimenter mangler ordentlig kontrol og udstyr.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com