Hvordan man bruger Salt til en over jorden Pool

February 22

Hvordan man bruger Salt til en over jorden Pool

Saltvand klor generatorer tillade pool ejere til at betjene over jorden puljer ved at tilføje salt i stedet for klor. Generatoren bruger salt til at producere klor og opretholde de korrekte kemiske niveauer af poolen. Pool ejere hævde saltvandspools er blidere på kroppen og kulør, nemmere at vedligeholde og billigere at operere. Flere saltvand klor generatorer er på markedet for over ground pools. Valg af yours er et spørgsmål om personlig præference, men alle er designet til pool ejer at installere uden professionel hjælp ved at følge de medfølgende anvisninger. Når du har valgt og installeret din klor generator, er processen med at bruge saltvand for en over jorden pool ikke arbejdskrævende.

Instruktioner

•Calculate vandmængde i din over jorden pool. Hvis din pool er rektangulære, formere længde gange bredde gange dybden. Hvis din pool er ovale eller runde, foranstaltning diameter, målt afstanden fra den ene ende til den modsatte ende i en lige linje direkte gennem centrum. Gange diameteren gange selv gange 3.14 (π) gange dybden.

•Kontroller dine salt klor generator guide for at afgøre, hvor meget salt til at tilføje til din pool volumen. Forskellige generatorer opererer på forskellige mængder af salt, men generelt skal du 26 pounds af salt for tusind gallon af vand. Tilføje den nødvendige mængde salt til en over jorden pool så jævnt som muligt.

•Distribute salt ved børstning i bunden af puljen forsigtigt med en pool børste i 30 minutter. Tjenestefrihed største pool pumpe til at cirkulere salt i hele puljen. Det vil tage mellem 8 og 24 timer for salt opløses fuldstændigt.

•Plug salt klor generator i sin magt kilde og tænde den. Opstille enheden, indtil den frie klor er mellem 1 og 3 ppm (dele pr. million), normalt mindst en dag. Teste denne plan ved at dyppe en teststrimmel i vandet. Det vil ændre farve. Tjek farven på striben mod diagrammet på strip prøvesag at bestemme ppm.

•Test klor niveauet ugentligt og salt niveauer hver måned med en salt testkit, selvom salt klor generator omfatter et salt display. Ideel salt niveauet er 3.000 ppm, men bør falde inden for 2.700 til 3.400 ppm. Tilsættes mere salt efter behov eller dræne nogle saltvand og erstatte med frisk hvis saltholdigheden er for høj. Mindske eller øge mængden af tid dine salt klor generator kører hver dag for at sænke eller hæve klor niveauer i din overjordiske pool.

Tips & advarsler

  • Holde salt klor generator kraft kilde mindst 10 fod fra poolen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com