Sådan installeres en kæde Link Gate til et eksisterende træ indlæg

February 22

Sådan installeres en kæde Link Gate til et eksisterende træ indlæg

Montering af en kæde link hegnet gate på en stående træ gate post er en simpel job, ved hjælp af passende hardware. Chain link hegn gates kræver typisk to hængsler. Et hængsel er installeret under den top jernbane gate og den anden lige over bunden jernbane. I modsætning til hængsler bruges til at hænge Træporte, samles hængsler til kæde link hegnet gates som du hænge porten. Den mandlige del af hængslet er først boltet til gaten indlæg. Den kvindelige del, som accepterer hængsel pin, er knyttet til gaten. Når først installeret, er porten holdt på plads ved hjælp af tyngdekraften.

Instruktioner

•Test passer porten ved at placere det på gate indlæg. Brug en blyant til at markere post på niveau med bunden overfladen af den top jernbane. Dette vil være holdning af bunden af den øverste hængsel pin. Fjerne porten. Brug en tømrer niveau til at tegne en lodret streg ned i midten af gate indlæg. Måle og Bemærk afstanden mellem skinnerne (vandrette rør) af porten. Fratræk 4 inches fra denne dimension. Bemærk forskellen; Dette vil være afstanden mellem baser i top og bund hængseltappe. Overføre dimensionen til gate indlæg at markere placeringen af bunden af den nederste hængsel pin.

•Sæt den kvindelige dele af hængsler til stile (lodret rør) på hængselsiden af porten ved at sprede den store åbne ringe og placere dem rundt om røret. Tråd en transport bolt gennem enderne af ringene og vedhæfte en møtrik til hver bolt. Finger-Spænd møtrikkerne. Skub den øverste hængsel del til toppen af stile. Drej hængslet, så den mindre ring, der modtager hængsel pin vil stå over for gate post. Bruge en skralde til at stramme hængslet på stile.

•Align den mandlige del af den øverste hængsel til den lodrette streg og højde mærke på gate indlæg. Markere skrue hul positioner på stillingen. Fjerne hængslet. Juster den mandlige del af nederste hængsel til den lodrette linje og nederste hængsel højde mark på gate indlæg. Markere skrue hul positioner på stillingen. Fjerne hængslet. Bor en pilot hul gennem hver skrue-hul mark.

•Installer den mandlige dele af hængsler på porten, ved hjælp af et ratchet og lag bolte. Sørg for den øverste hængsel pin opad og nederste hængsel pin vender nedad.

•Installer gate ved at hænge den øverste kvindelige del af hængslet på øverste hængsel pin. Placer den nedre kvindelige del af hængslet på den nederste hængsel pin. Spænd den kvindelige del af hængslet på stile, ved hjælp af en skralde.

Tips & advarsler

  • Diameteren på boret anvendes til boring pilot huller i gate post skal være mindre end de gevind shanks lag skruer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com