Sådan Mix & Spray lak

February 22

Sådan Mix & Spray lak

Kabinetter, trim, døre og andre skærme af træværk i dit hjem kan alle være belagt med lak. Tømrere præmie dette træ-finish produkt for sin lethed, holdbarhed og hurtig tørring tid. De fleste af dagens lak er precatalized, hvilket betyder, at du ikke behøver at føje noget til det på alle; Det er klar til at sprøjte lige ud af beholderen. Men hvis lakken ikke er tørre hurtigt eller forlader bobler, det er OK at blande det med lak fortynder.

Instruktioner

•Fyld en 1-quart lak spray gun to tredjedele fuld af lak. Holde pistolen 8 inches fra lodret overfladen af et stykke skrot træ. Spray en kort burst af lak. Den skal være omkring 6 inches i bredden. Hvis mønstret er mindre end 6 inches, drej den største knop på enden af pistolen mod uret halv turn og spray. Testen igen og justere efter behov. Hvis mønstret er bredere end 6 inches, Drej knappen halvdelen Drej med uret. Spray og justere efter behov indtil mønsteret er korrekte.

•Spray et andet band lak på et vandret stykke af træ. Flytte pistol parallelt med korn til at sprøjte en 6-tommer-dækkende mønster omkring 18 inches lang. Hvis lakken er stadig våd efter 10 minutter eller du se bobler, der ikke pop, mix 1 kop lak tyndere i quart beholder.

•Hold pistol 8 inches fra dit projekt. Vippe pistol 15 grader. Trykke på aftrækkeren og feje pistol på tværs af træ parallelt med korn. Straks sprøjte et andet band lak kommer fra den modsatte retning til at overlappe de første mønster med 1 tomme. Fortsætte på denne måde, sprøjtning overlappende bands af lak, indtil træet er konstant våde med lak. Tillad lak til tørre. Det bør tage længere end ca. 15 minutter, men det er fint at vente op til 30 minutter eller længere.

•Sand i lak glat i hånden med et foldet stykke 180 sandkorn sandpapir for at fjerne enhver ru eller skratter partikler. Træet skal have et hvidt pulver på overfladen, når du er færdig. Dette er lak støv. Ikke tørre det af. Det aids i at kurere efterfølgende frakker.

•Fyld quart container med lige lak. Gentag trin 3. Spray to flere lag lak for en dybere glans. Du behøver kun at sand efter den første pels.

Tips & advarsler

  • Sprøjtepistoler kan have forskellige tips. Maler tips spray for tung, og plette tips spray for lys. Kontroller spidsen inden den bruges. Hvis du er i tvivl, spray en test mønster. En maling tip vil spray overdreven lak, der kører og drypper. En plet tip vil snøre lak til en let tåge. Hvis du oplever nogen af disse problemer, skal du erstatte spidsen med en lak spids. Brug altid precatalyzed lak opnår de bedste resultater.
  • Hvis du får Hvide skjolder eller steder på lak, kan det være forårsaget af vand i linjen. Blæse luft gennem linjen, indtil alt vandet er væk. Hvis du stadig får Hvide skjolder, kan det være fordi rummet er for cool. Lak fungerer bedst ved stuetemperatur.
  • Bære en åndedrætsværn og øjenværn når håndtering eller sprøjtning lak.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com