Sådan fjernes Rust fra gamle skruer

February 22

Hvis du er tilbøjelig til at pitche rustne søm og skruer, har du sandsynligvis altid troet du lavede den sikker, ansvarlige ting. Efter alt, de udgør en potentiel fare og er ubrugelig, right? Forkert. Mest rustne skruer er faktisk stadig helt brugbar, hvis du fjerne rust, selvfølgelig. Dette kan gøres ved hjælp af en helt grøn rengøringsmiddel, som du har sikkert i dit køkken spisekammer.

Instruktioner

•Kontrollér etiketten på din eddike. Det skal være ufortyndet. Mange eddike produkter er skåret med vand for at reducere deres syreindhold, men du har brug for dem til at være temmelig stærke til at fjerne denne rust.

•Fyld i lufttæt beholder 2/3 fuld af eddike. Lad mindst en tomme på toppen, dog således at når du placere skruerne i beholderen ikke vil det overløb.

•Lad skruer i eddike bad i 24 timer. Når du har nedsænket dem i badet, lægge låg på stramt. Du kan ryste skruerne med få timers mellemrum for at løsne rust.

•Scrub skruer med tandbørsten under varmt, kører vand. I eddike, er alle eller næsten alle rust kommet. Du kan dog fjerne eventuelle resterende pletter ved at skrubbe højderygge af skrue med tandbørsten mens du skrubbe ud eddike.

•Tør skruer helt. Lad dem ikke blive tør, men snarere gnide dem helt tørre med rengøring rag. Hvis din rag begynder at få fugtig, skifte til en ny eller du vil bare have begyndelsen til ny rust på skruer i en stund.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com