Sådan flise en skifer tabel

August 27

Flisebelægning over en skifer-toppen tabellen er en glimrende måde at genbruge en tabel, der måske ellers synes dateret og ud af stil. Flisebelægning et bord er meget ligesom flisebelægning et gulv eller et backsplash. Du kan bruge mange af de samme materialer som en flise skæring saw, thinset mørtel og injektionsmørtel. Flisebelægning et bord er en god primer til flisebelægning større projekter i dit hjem.

Instruktioner

•Test passe hvert stykke af fliser på toppen af tabellen skifer at sikre montering. Sandsynligvis, skal du skære nogle fliser til størrelse for at fuldføre en ordentlig pasform. Skære fliser til størrelse med fliser skæring sav. Husk på at du vil have en ¼-tommer kløft mellem hver flise, så du kan installere injektionsmørtel.

•Dæk toppen af tabellen skifer med thinset mørtel. Anvende mørtel med en ¼-tommer indskåret murske. Hakket murske sikrer, at du har den korrekte mængde af mørtel at obligation flise til tabellen.

•Sæt den første flise i det øverste venstre hjørne af bordet. Efterlade et tomrum mellem hjørnet kanten af bordet og flisen. Placer en ¼-tommer shim ved siden af flisen og langs den nederste kant af flisen. Shim sikrer korrekt afstand.

•Sæt andet flise til højre for den første flise og butt det op mod shim. At sikre den øverste kant af flisen forbliver ¼ tommer væk fra kanten af bordet. Tilføje yderligere shims til denne flise. Gentag processen, som du arbejder dig vej hen over bordet og derefter, mens du tilføjer ekstra rækker af fliser. Tillad 24 timer til tørring.

•Fyld en injektionsmørtel taske med injektionsmørtel og derefter skære hjørne af posen med en hobbykniv.

•Squeeze injektionsmørtel langs kanten af flisen og derefter oprette en radius på injektionsmørtel linje med en dyvel stang. For at gøre dette, holde den afrundede kant af dyvel stang over injektionsmørtel og trække dyvel langs kanter af fliser. Denne injektionsmørtel linje vil beskytte kanterne af flisen fra revner hvis noget slår de flise kanter. Aftørre overskydende injektionsmørtel med en våd klud.

•Grout huller mellem hver flise med injektionsmørtel taske. Efter fugning, bruge slutningen af dyvel stang til radius injektionsmørtel og derefter tørre op overskydende injektionsmørtel med den våde klud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com