Sådan installeres Cup trækker

February 23

Sådan installeres Cup trækker

Cup trækker er en stil af håndtag, der bruges til at åbne skuffer og placeringer. Begge dekorative og funktionelle, cup trækker er almindeligt anvendt til møbler og frysere i vintage til moderne indretning. De ofte er lavet af messing, men er også tilgængelige i andre metaller, træ, plastic og glas. Cup trækker er holdbare og kræver lidt vedligeholdelse. De kan installeres på minutter, ved hjælp af kun enkle værktøjer.

Instruktioner

•Measure og Bemærk bredden af den skuffe eller bin dør. Beslutte hvor langt fra toppen af døren du ønsker at placere cup pull - disse trækker typisk er placeret på den lodret centrering af ansigtet på døren eller skuffe. Dividere bredden af 2, hvis du installerer en single-cup pull, og markere midten af toppen af døren. For at installere to cup trækker, dividere de skuffe eller dør bredde med 4 og markere døren en fjerdedel af bredde fra hver side.

•Undersøg cup pull at se hvis skruerne er monteret gennem forreste del af pull, eller om de vil komme gennem bagsiden af døren eller skuffe ansigt. Til forsiden-montering, center cup pull over mark du lavet og passere skruehullerne at markere deres placeringer på skuffe eller bin foran en blyant tip. Til bag-montering, omhyggeligt måle afstanden mellem centrene af skruehullerne på cup pull. Overføre denne måling til ansigt af den skuffe eller dør, centreret på notetegnet fodnotetegn og mark hvor monteringshullerne vil blive boret.

•Drill pilot huller til frontmonterede cup trækker på mærkerne du lavet, ved hjælp af et borehoved, der er lidt mindre i diameter end installation skruer. Position træk i skuffen eller bin døren ansigtet med skruehullerne justeret. Skruer gennem cup trækker, og spænd dem med en skruetrækker.

•Kontrollér Installeringshuller for bagmonteret cup trækker ved hjælp af et borehoved, der er den samme diameter som installation skruer. Bore huller på mærker du har lavet. Passere monteringsskruer fra bagsiden til forsiden af den skuffe eller bin døren ansigt. Juster hullerne i cup pull over skruerne. Stram skruerne på bagsiden, med en skruetrækker.

Tips & advarsler

  • Hvis du udskifter knopper eller håndtag, fjerne dem og måle afstanden mellem deres montering på bin dør eller skuffe. Erstatte håndtag med cup trækker, der har skruehuller i samme afstand fra hinanden som det gamle hardware til at undgå at bore nye huller. En anden mulighed er at installere et våbenskjold (bagplade) mellem ansigt af møbler og cup pull.
  • Hvis du installerer cup trækker på flere døre af samme størrelse, lave en papir skabelon at sikre identiske positionering af hardware. Mål fra toppen og nærmeste side af døren til midtermærke du gjort til installation. Skære et rektangulært stykke papir med de samme dimensioner. Når skabelonen er justeret med hjørnet af døren, bliver det modsatte hjørne i den korrekte position for markere midten af den næste kop pull.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com