Plantning grøntsager Upside-Down

February 23

Plantning grøntsager Upside-Down

Dyrke grøntsager hovedet har flere fordele frem for traditionelle dyrkningsmetoder og er særlig velegnet til små områder og byerne havearbejde. Grøntsagerne dyrkes bogstavelig talt hængende på hovedet fra bunden af en hængende plantageejer. Hovedet plantageejere er let tilgængelige, som denne voksende metode tager ud, men en simpel spanden er stadig en god måde at starte en hovedet haven på bagsiden veranda eller balkon.

Planter: Store-købte eller hjemmelavet

Hovedet plantageejere har et hul i bunden af planten vokser gennem. Toppen er åbent eller kan være forsynet med et låg. Den billigste måde at gøre en hovedet plantageejer er at bruge en gammel 5-gallon spand og konvertere det ved at skære en 2-tommers diameter hul i bunden. Særlige hovedet plantageejere er tilgængelige via online-kilder og i hjemmet og haven butikker.

Plantning Upside-Down

Plantning metoder varierer lidt fra traditionelle plantning. Først er plantageejer fyldt med pottemuld og enhver starter gødning og derefter hængt op i et solrigt område. Så er en ung grøntsager udplantningsplante pressede, rødder først, ind i hullet i bunden af plantageejer indtil bunden af stilken er i niveau med jord. Det kan blive holdt på plads af indpakning avis omkring rødder og op i plantageejer. Når rødderne får etableret, vil de fylde i bunden af hovedet plantageejer og sikre anlægget i sin holdning.

Ideelle kandidater til hovedet plantageejer

Tomater er gode kandidater til hovedet plantning. Ofte, de tunge frugter af tomater bryde og bøje de delikate stængler af anlægget, eller lå på jorden, hvis ikke understøttet ordentligt. Når plantet hovedet, tomaterne hænge fra vinstokken og behøver ikke yderligere støtte. Andre gode grøntsager til hovedet udplantning er agurker, peberfrugter, sommer squash og andre enårige, der har en vining voksende vane.

Mindre vand og effektiv Fertilzing

Vand og gødning er føjet til toppen af plantageejer ved at fjerne låget eller top dækker. Dette placerer den vand og gødning tæt på rødderne og holder det væk fra stilke og blade. Gødning vil skade blade og stilke af vegetabilske planter, hvis det kommer i direkte kontakt; denne måde, er gødningen ikke der hvor nær toppen af planten. Med en hovedet plantageejer, er mindre jord udsat for solen, så det holder fugt længere og kræver mindre vand.

Ideel til små rum

Voksende grøntsager op og ned tager mindre plads end traditionelle havearbejde metoder. Du behøver ikke engang en haven seng og det tager ikke plads på terrasse eller balkon, fordi planterne hænger. Plante kan hænges op over hovedhøjde, således at som grøntsagerne modne de er bare en armslængde væk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com