Hvordan kan folk bruge piletræer?

February 23

Willow er hurtig vækstrate, højt udbytte og genetiske mangfoldighed gør det velegnet til mange anvendelser. Flere forskellige arter af piletræer og buske er hjemmehørende i Europa, Asien og Nordamerika. De mest kendte typer af willow er hvid, sort (kusse) og gråd.

Medicinske anvendelser

Birkebark er kendt for at reducere betændelse og lette smerter. Ifølge University of Maryland Medical Center tyder nogle undersøgelser på, at willow er så effektiv som aspirin i at reducere smerter og hævelse. Andre kendte medicinske anvendelser omfatter behandling af hovedpine, lændesmerter og slidgigt.

Kurvefletning

De unge stængler af piletræer er let revne og fleksible, hvilket gør willow ideel til kurvefletning, transporterer fartøjer og vævet møbler.

Læhegn og levende hegn

Piletræer er kendt for kraftige vækst og fleksibilitet. Hvis plantet i en række kan piletræer gøres til en hurtigt voksende beskyttende læhegn. Når stadig ung og smidig, ny vækst kan være vævet ind i en dekorativ "levende hegn" slags.

Biomasse og miljømæssige anvendelser

Willows, med deres let formering, energisk re spiring og en udgivelsesværdige mængde varme, der er sammenlignelig med mange løvtræ, er en levedygtig energikilde. Willows kan plantes på allerede åben landbrugsjord, kan produceres lokalt og er en vedvarende energikilde.

Willows er ideelle buffere, der kan plantes langs vandveje til at reducere mængden af kemikalier, der kan angive vandet. De er effektive også på rengøring toksiner fra forurenede arealer og kan fungere som vind eller sne-pauser.

Historiske anvendelser

Willows har anvendt historisk mennesker i en række forskellige måder, herunder fremstilling af møbler, Tønder, legetøj og fløjter, og for pulpwood.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com