Pool vand test procedurer

August 6

Pool vand test procedurer

Pulje vedligeholdelse er afgørende for at holde en sikker og ren pool for svømmere. Korrekt vedligeholdelse omfatter test af bassinvandet for at sikre den pool kemikalier er på det rette niveau. Professionel swimmingpool konsulenter kan lejes til at teste din pool vand på en regelmæssig basis. Men hvis du har de korrekte værktøjer og følge de rigtige procedurer, pool vand test er en nem proces, som du kan gøre på egen hånd.

Købe en Pool testkit

Køb en god testkit er afgørende for korrekt pulje vedligeholdelse. Ifølge guiden swimmingpool fungerer kits, der bruger tabletter i stedet for flydende dråber generelt bedre. Også måle grundlæggende kits normalt kun pH niveauer og gratis niveauer af klor. Så hvis du er villig til at bruge lidt flere penge, købe en "fire måde" testkit. Dette kit vil ikke kun måle pH niveauer og klor, men også totale alkalinitet og calcium hårdhed. Når du har købt din kit, gemme det i et køligt tørt sted, og holde det væk fra børn. Hvis du planlægger at teste din pool vand med en gammel kit, tjekke udløbsdatoen på testere. Udløbne tabletter eller test væsker giver ofte unøjagtige målinger. Hvis du har andre spørgsmål om din pool testkit, konsultere en professionel på en specialitet pool shop.

Afprøvning af Pool

For at få en præcis læsning, test pool vand fra 20cm-30cm under pool's overflade. PH test er passende syreindhold niveau for svømmer beskyttelse 7,2 til 7,8 dele per million, eller ppm. Klor bør være 1,0 til 2.0 ppm. Klor dræber bakterier, alger og de fleste vira, så det er meget vigtigt for din pool har den passende mængde af dette kemikalie. Totale alkalinitet test måler vandets evne til at opretholde ordentlig pH-niveauer. Det rigtige område for det er 80 til 120 ppm. Endelig er det rette niveau af calcium hårdhed 180 til 220 ppm. Hvis vandet er for hårdt, kan pH-niveauer stige, forårsager skala til form. På den anden side, hvis vandet er for blød, flise injektionsmørtel kan opløses eller vinyl liner kan knække. Når du er færdig med at udfylde alle fire test, Husk aldrig at tømme analyseopløsningen tilbage i puljen. Disse løsninger kan ændre din pool kemiske balance, så altid korrekt bortskaffelse test-opløsningerne i skraldet.

Frekvens

Kommercielle puljer har ofte deres vand testet hver dag på grund af antallet af mennesker, der svømmer i dem. PH-værdi og klor niveauer har dog typisk skal kontrolleres kun ugentlig for bolig swimmingpools. Ifølge guiden Pool, hvis der er ingen indlysende problemer med din swimmingpool, skal totale alkalinitet og calcium hårdhed test udføres kun en gang om måneden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com