Hvordan at finde ud af hvilken Type af vakuum tasker min vakuum behov

February 23

Hvordan at finde ud af hvilken Type af vakuum tasker min vakuum behov

Støvsugere er et nyttigt værktøj i dit hjem, især hvis du har væg til væg-tæpper. Når snavs, støv og andre partikler er suget ind i din støvsuger, er de gemt inde i vakuum posen. Denne taske er typisk synlig og vil ofte puff med luft, når vakuum, der er i brug. Det er vigtigt at finde ud af hvilken type pose din renere behov for at fuldføre en no-rod vakuum job. Der er flere måder at identificere hvilken type af udskiftning taske skal du.

Instruktioner

•Look i den håndbog, der fulgte med din støvsuger. Manualen giver producentens anbefalinger samt den specifikke type pose nødvendig, når du er klar til at erstatte din gamle vakuum pose.

•Indstil fabrikat og model på din støvsuger. Dette er lignende til fabrikat og model af en bil. Gøre af vakuum er mærkenavn--f.eks Dyson eller Oreck. Modellen bliver navnet på den specifikke type af renere. Eksempler kan nævnes dyr fra Dyson og signatur Plus fra Oreck.

•Locate modelnummer. Dette vil ofte vises på boksen eller bagsiden af støvsuger, skjult af ledninger og slanger. Når du har disse oplysninger, skal du kontakte en lokal butik, der bærer støvsugerposer og give associeret med mærke, model og modelnummer på din støvsuger.

•Indstil hvilken type pose din støvsuger kræver. Der er flere taske typer, der går fra A til Z. For eksempel, er Type C poser for opretstående støvsugere, mens Type G tasker er typisk for håndholdte støvsugere.

Tips & advarsler

  • Hvis det vakuum pose du har brug for er blevet afbrudt, finde overstock virksomheder online, der leverer tasken, eller tjek din lokale støvsuger reparation shop.
  • For ordentlig sug og rengøring evne, skal den vakuum pose udskiftes hver gang det bliver fuld.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com