Hvordan du opgraderer branddøre

February 24

Branddøre danne grundlag for et hjem flugt rute system, forebyggelse af spredning af ild og opretter en enkelt, effektiv passage fra hvert værelse, til en af to mulige udgange. Placering, konstruktion og antallet af branddøre i et hjem reguleres ved lov. Det er muligt at opgradere typen dør du bruger giver du følge retningslinjerne i bygning forordning. Det er nødvendigt at søge professionel hjælp fra en certificeret branddør installeret, når du tilføjer nye døre til dit hjem.

Instruktioner

•Fit 0,16-tommer af 0,40-tommer intumescent strimler langs de indvendige riller brand dørrammens til at producere en tæt forsegling i høje temperaturer og forhindre flammer passerer for en halv time (FD30 integritet). Bruge brandsikre lim til at obligation strips til træ.

•Ret til gøre strimler som flad og flot som muligt til at modstå temperaturer på op til 200 grader Celsius, hvilket er almindeligt i et hus brand brændende 10-minutter, ifølge ild sikker.

•Tilføj en anden intumescent stribe øverst på først til at oprette en brand dør, som kan forhindre flammer forbi i en time (FD60 integritet).

•Opret en kold røg segl. Omslutter en klinge eller børste segl i poly vinyl chlorid, en plastik, som er meget modstandsdygtigt over for brand fordi det indeholder mere end 50 procent klor, ifølge PVC. Passer kold røg sæler i lotusblad kant eller ramme af hver ilden dør til at forhindre gennemtrængning af røg.

•Label branddøre med et manipulationssikret, farvekodede mærkat eller bore et lille stik i kanten af døren for at vise de er brandsikre. Dette vil hjælpe bygning inspektører attestere, at branddøre identificeres korrekt.

•Measure position af en selvlukkende hængsel på bagsiden af branddøre ved hjælp af en lineal. Brug en boremaskine til at skabe huller. Bruge træ skruer for at tillægge døren hængslet.

•Kontroller hvert brand døren forbliver lukket på alle tidspunkter for maksimal sikkerhedsfordele. Kontrollere hængslet arbejder regelmæssigt for at lukke døren, selv om den er anlagde. Spray let med smøreolie og tørres rene med en tør klud til at undgå rust opbygge som kan hæmme ydeevnen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com