Typer af tropiske træer

February 24

Typer af tropiske træer

Tropiske træer kan være en interessant tilføjelse til enhver gården eller haven. Mange typer af tropiske træer dyrkes for deres frugter som appelsiner og bananer; andre giver læ mod vinden. Når du søger tropiske træer til din værftet, kigge efter et sundt træ, der er levende i farven, er ikke rod-bundet og er fri for skadedyr eller sygdomme.

Avocado træ

Avocado træet er også kendt som aguacate træet eller avocado-pæretræ og er medlem af laurbær-familien. Ifølge University of Florida Institut for fødevarer og landbrugs Sciences udvidelse, er avocadoer almindeligvis dyrkes i tropiske og subtropiske områder af verden som Florida og Mexico. Klassificeret som en evergreen, avocado træ spænder fra oprejst til lav og tæt. Avocado træer blade er 3 til 16 inches lang, varierende i form. Gule blomster, der blomstrer på dette træ er 1 til 1,3 cm eller omkring en halv en tomme i diameter. Den avocado træ producerer frugt, der har en stor frø og der er mørkegrøn, sort-rød eller lilla. Avocado bliver ikke normalt moden indtil det er plukket fra træet.

Kokospalmen

Coconut palm er et tropisk træ typisk findes på strande og kyster. Dette træ frugt er kokos; det bruges for mange produkter som sæbe, madlavning olier og shampoo. Kokos palmer kufferter er glat og hævede nederst. Dværg sorter forblive små og korte, mens de højere sorter ofte nå 80 til 100 fod i højden. Universitetet i Florida IFAS forlængelse navne flere typer af kokospalmer, såsom den jamaicanske høj, malaysisk dværgen og Fiji dværg. Kokospalmer tåle tørke, men blomstre når regelmæssig vanding er fastsat. Dette tropiske træ er modtagelige for ernæringsmæssige mangler og dødbringende gulfarvning sygdom. LY sygdom har dræbt tusinder af høje kokos palmer i Florida siden sin opdagelse i Key West, Florida, 200 år siden, ifølge University of Florida.

Cinnamomum Camphora

Cinnamomum camphora er også kendt som kamfer laurel eller Campher træ og er medlem af laurbær-familien. Dette tropiske træ er invasive og er på den amerikanske afdeling af landbrug Invasive og skadelige ukrudt liste. Klassificeret som en evergreen, når Cinnamomum Campher træ ofte højder af 70 fødder. Bladene af dette træ producerer en aromatisk duft når knust, og sammen med kviste og træ, er kilden til kamfer, hedder University of Florida, IFAS forlængelse. Tørring barken af træet Cinnamomum kamfer udbytter den udbredte spice kendt som kanel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com