Landskabspleje Idéer til at dække en træstub

February 24

Landskabspleje Idéer til at dække en træstub

Træstubbe er tiltraengte forskoennelser i et landskab. Træstubbe, store og små udgør design udfordringer og snuble farer. Selvom mange boligejere vælger at male eller fjerne træstubbe, er indarbejde en træstub i et landskab en mere omkostningseffektiv mulighed. Dække eller skjule en træstub med enkle landskabsarkitektoniske planter og værktøjer til at oprette en særskilt landskabspleje element i din udendørs opholdsområde.

Klatring vinstokke

De mange sorter af klatring vinstokke er ideelle til dækning skæmmende træstubbe i din landskab; de er fuldt ud, hurtigt voksende og relativt lav vedligeholdelse. Vælg en klatring vinstokke, der er velegnet til din hårdførhed zone. Hvis du bor i zoner 4 eller 5, vælge Boston ivy, en invasiv adskiller sig for sin indpakning slyngtråde og voksagtig vinblade. Hvis du søger for at tiltrække nogle dyreliv til din værftet, bringe de farverige blomstrer i en crossvine sultne kolibrier og bier. Engelsk vedbend er en af de mest pålidelige og enkle muligheder for klatring vinstokke og tilbyde fuld dækning for stubbe. Hvis du vælger for vinstokke som naturlige dækning for din stump, være sikker på at holde op regelmæssig beskæring til at undgå en over tager en stor del af din værftet.

Moss

Hvis din stumpen er i en dårligt oplyst område, er plantning moss en mulighed for at dække stumpen. Mange stubbe venstre til at rådne udvikle mos på deres egne, men du kan fremskynde processen ved at oprette og anvende en Mos pasta. Blande en håndfuld moss (snavs fjernes) med 1 tsk sukker og 1 kop kærnemælk. Spred blandingen over et lag af jord på toppen stumpen. I løbet af den oprindelige beplantning skal du spritz moss med vand for at fremme sprøjtende. Når der oprettet, vil mos foder fra de naturlige elementer i stumpen. Moss giver sådanne overbevisende dækning, kan du markere stub med sten til at undgå at snuble hvis stumpen er beliggende i et område med høj-trafik.

Maling

Kunstneriske boligejere omdanne deres træstubbe i tilpassede landskabspleje kunstværker. Hvis du har hånd-udskæring færdigheder, skære din stub i en yard skulptur til at forklæde det som en forsætlig tilsætning til din landskab. Du kan også vælge for at male stumpen eller din stump skulptur med udvendige maling til at tilføje farve og legesyge til din værftet. Tilsløre træstubbe med maling er en ideel mulighed for en udendørs legeområde for børn, der ønsker at spille forstillelse.

Container haven

Hvis din stumpen er hule, omdanne det til en funktion stykke haven landskabspleje. Lag stumpen center med en blanding af jord og plante foder. Transplantation potteplanter fra dit hjem eller haven eller plante nye frø i stumpen plantet. Træstubbe er især nyttig ved oprettelse indeholdt herb haver, fordi de spiselige planter forblive adskilt fra resten af din haven løv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com