Frugter & vegetabilske planter i Florida

August 9

Frugter & vegetabilske planter i Florida

Floridas tempereret klima og lang vækstsæson gør det ideelt til dyrkning af frugt og grøntsager. Staten skibe sine produkter over hele landet og verden, giver frugter og grøntsager i vintermånederne til at folk i koldere himmelstrøg. Sammen med turisme er landbrug en fast bestanddel af statens økonomi.

Grapefrugt

Florida grapefrugt vækstsæsonen løber fra oktober til juni. Ifølge den Florida Department af Citrus (FDOC) omfatter de primære sorter, der dyrkes i staten Thompson, Pink, Duncan, Ruby rød og Marsh. Mens pigment varierer, er der ingen smag forskel i disse typer af grapefrugt. De fleste grapefrugt vokser i Indian River regionen på østkysten, og samlede voksende område for Florida grapefrugt er omkring 57.000 tønder land efter FDOC. Dette tal gør det verdens førende i voksende grapefrugt. Ikke alle grapefrugt avlere er citrus landmænd. En af fornøjelserne af bor i Florida er evnen til at vokse et par grapefrugt træer lige i din egen baghave.

Appelsiner

I dag, Orange County er mere berømt for Disney World og andre forlystelsesparker, men det fik sit navn på gammeldags manér, som hjem for Florida orange Lunde. Med tunge udviklingen af Orange County, orange-voksende flyttes til andre områder og Hendry, Polk, St. Lucie, DeSoto og højland amter er nu de bedste producenter. Nogle favorit sorter af Florida-dyrket appelsiner er navlen, Valencia, Temple, Hamlin og ananas.

Jordbær

Plant City, Florida, er kendt som "Vinteren jordbær hovedstad i verden." Ifølge Florida jordbær Growers Association vokser Hillsborough County 15 procent af alle jordbær solgt i USA og alle de jordbær, der dyrkes i vinter. Området kan prale af 8.000 hektar for jordbær vokser.

Bønner

Florida vokser ca halvdelen af de friske bønner, der sælges i dette land. Også kendt som snap eller grønne bønner, deres Florida voksende årstider varer fra oktober til juni. Nogle velkendte bønner er opkaldt efter deres Florida rødder, herunder Dade pole bønner og Florida smør lima bønner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com