Hvilken slags Oak Tree har enorme agern?

February 25

Quercus marcocarpa, bur eg, er træet byder på de største agern af enhver nordamerikanske eg arter, bemærker de "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region." I forhold til frugterne af andre oaks er de store. Bidrager til størrelsen af agern er en stor, frynsede cup, som træet New Mexico beskriver som ligner de tornede dækker på en kastanje. Bur eg fungerer godt som en nuance og græsplæne træ i områder med plads nok til at støtte dens potentielle størrelse.

Beskrivelse

Bur eg vokser mellem 60-80 fod, trunk diametre mellem 2 og 4 fødder. Træet har en afrundet krone af robust grene. Bur oak blade udvikle til længder af 10 inches, med mellem fem og ni lapper på hvert blad. De mørke grønne blade ændre til nuancer af gul brun i efteråret. Barken er en lys grå farve, med dybe furer.

Store agern

Denne art af oak fik sit navn fra sin agern, med frynsede cup ansvarlig for dette. Agern, selv er ganske stor i forhold til de fleste egetræer, vokser i længder af 1 1/2 og 2 inches. De ovale frugter kommer indkapslet i en skællende dækker, med grå, behårede skalaer at have point, der kommer på den nederste kant til at oprette en frynser-lignende udseende.

Tidsramme

Det tager bare en vækstsæson til agern på et bur eg til at modnes før de falder til jorden. Hvert 3 til 5 år en tung afgrøde af frugterne opstår. Kød indeni skallen er sød og dyreliv, herunder tretten-foret ground egern, træ ænder, røde egern, hvide - tailed hjorte, mus og Bennets kaniner spise af det som en del af deres kost. En bur eg begynder at generere agern på omkring en alder af 35, Ifølge National Forest Service, med nogle stand til at producere en afgrøde, indtil de er 400 år gamle træer.

Vækstbetingelser

Bur-eg er ikke en vanskelig træ til at vokse. Det tolererer mange forskellige slags jordtyper, udvikle i Sure, alkaliske, fugtig eller tør områder. Bur eg kræver fuld solskin. Det tåler udsættelse for bykørsel. Træet har evnen til at gøre godt på trods af tørke. En naturlig træ i øst- og centraleuropæiske Nordamerika, den vokser mellem US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 8.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com