Hyroponic sorter af persille

February 26

Hyroponic sorter af persille

Persille er en urt bruges i mange retter både som et krydderi og en garniture. Mens persille vokser godt i traditionelle udendørs haven omgivelser, det egner sig lige godt til vækst i en hydroponiske indstilling. Hydroponiske voksende indebærer voksende persille i en næringsrig løsning i stedet for jord. Voksende persille hydroponically indendørs kan du nyde friskhøstede persille uanset sæsonen.

Typer

Både flad blad eller italienske persille og krøllede blade persille vokse godt i en hydroponiske haven. Når der dyrkes i en traditionel haven, kræver disse planter fugtig, rige jord. Det betyder, at den løbende, næringsrig løsning bruges i Hydroponiske voksende er ideel til disse typer af persille. Disse typer af persille nå en højde på mellem 15 og 18 inches. Disse sorter af persille live i to år og har brug for masser af kunstige eller naturlige lys.

Start af frø

Køb friske italienske eller krøllede blade persille frø fra en velrenommeret forhandler til at give dine planter bedre odds i vokser og trives. Plante frø i første omgang i stenuld kuber eller i almindelig pottemuld mix, og drage omsorg for dem, som du ville enhver plante dyrkes i jord. Når planter vokser til en højde på 2 til 3 inches, placere kuber ind i hydroponiske salen eller forsigtigt skylles væk potning mix fra rødderne af anlægget og lægge det ind i hydroponiske kammeret. Fra det punkt, Følg instruktionerne for at dyrke din persille som anvist af din hydroponiske voksende system.

Lys

Persille er en fuld-solen plante når der dyrkes udendørs. Som tidligere nævnt, kræver krøllede blade eller Bredbladet persille masser af naturlige eller kunstige lys når der dyrkes hydroponically. Bruge hele spektret UV pærer hvis det er muligt at give din persille med de optimale lysforhold at vokse stærke og sunde. Hvis hele spektret pærer ikke er tilgængelige, brug af fluorescerende lys er acceptabelt og ofte producerer fine resultater i hydroponiske persille vækst. Endelig, hvis du har adgang til en fuld-solen vindue, prøv at placere din hydroponiske vækst apparater at vindueskarmen eller i nærheden af dette vindue til at høste fordelene af det naturlige sollys for din hydroponiske persille.

Beskæring

Både flad blad og krøllede blade persille kan blive busket, når der dyrkes i en hydroponiske indstilling. Du kan fremme væksten opad eller udad ved beskæring persille til at vokse i en af disse retninger. Beskæring væk den ene side af en kløftet vækst tilskynder opadgående vækst, mens beskæring væk det øverste vækst af persille tilskynder bushier, større vækst. Være rede til at tilbyde støtter til enhver række hydroponically dyrkede persille, som Parlamentet ofte giver ikke den samme rod stabilitet for planterne som jord og bistand kan være påkrævet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com