Sådan fjerne meldug pletter fra puder

August 12

Sådan fjerne meldug pletter fra puder

Meldug er en af disse ubehagelige ting ingen ønsker at finde i deres hjem. Men når du ser meldug, du skal tage sig af det umiddelbart før det breder sig og forårsager sundhedsmæssige problemer. Meldug kan være skadeligt for dit åndedrætsorganerne og forværre allergier. Hvis du har meldug pletter på dit puder, bør du kunne pleje af problemet selv. Heldigvis, meldug steder betyder det som regel bare en overflade pletter og indstille ikke dybt ned i puden.

Instruktioner

•Tag passende forholdsregler. Bære sikkerhedsbriller, gummihandsker og en respiratoriske maske, så du ikke ånde i mug sporer. Flytte puder med meldug udendørs til at tage sig af problemet.

• Lad meldug tørre ud. Du kan placere dine puder i solen for at støtte i denne proces. Men da sollys kan falme visse stoffer, begrænse denne til ikke mere end en time eller to. Overvåge puder ved at kontrollere det mod en anden lignende pude til at være sikker på, det ikke falmer.

•Brush off meldug. Når meldug er tør, vil det blive til et pulver. Børste det med en blød børste til en engangs pose eller avis. En støvsuger vil ikke fjerne alle sporerne så smide posen eller avis i en udendørs skraldespand.

•Rengør dine puder i henhold til producentens anvisninger og lad det tørre helt, før den returneres til de rigtige områder af dit hjem.

•Hold øje ud for at sikre meldug vender ikke tilbage. Hvis det gør, bruger en ikke-blegemiddel meldug remover bruges i badeværelser. Teste produktet i en inconspicuous stedet først for at være sikker på, at det ikke vil skade materialet.

•Tag at en professionel renere. Hvis du finder at meldug pletter er dybt ned i puden, er det bedst du får en professionel da meldug er en trussel mod dit hjem (det kan sprede) og dit helbred.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com