Sådan vaske Indigo Batik

August 13

Indigo batik er en smukke håndlavede stof, der er meget alsidig. Det har mange funktioner og kan bruges som en sarong, bluse, baby slynge eller dug. Indigo batik har flotte farver og mønstre, der gør det så smukt. Følg disse enkle trin for at holde din batik i at falme i farven.

Instruktioner

•Batik kan vaskes i vaskemaskinen. Bruge et rengøringsmiddel som Woolite, fordi det er designet til sarte. Det indonesiske folk bruge en frugt kaldet lerak frugt som deres rengøringsmiddel. Den kan købes hos enhver indonesiske marked. Angiv indstillingen vaskemaskine til varmt vand, derefter starte maskinen. Tilføje Woolite eller frugt rengøringsmiddel til vandet. Derefter placere stof inde i vaskemaskinen. Håndvask kan også gøres. Bare hånd vask stoffet i vasken i stedet for en vaskemaskine. Bruge Woolite eller frugt renere i vasken vand og forsigtigt gnide materiale sammen for at fjerne snavs og skidt. Være blid med stoffet når udkonkurrering af vand.

•Tag batik ud af vaskemaskinen og hænger det til tørre i et skyggefuldt område. Læg ikke stoffet i tørretumbleren, nær varme eller direkte i solen. Disse elementer kan forårsage falmning i farven. Stoffet er dyppet i voks i løbet af håndlavede processen og varmen kan medføre, at smelte og farve til at falme.

•Hvis Strygning er nødvendigt, bruge en damp tryk. Direkte varme fra en jern kan forårsage fading og blanding af de farver, der vil ødelægge de indviklede mønstre af batik.

Tips & advarsler

  • Indigo batik er en vidunderlig håndlavede stof. Det kræver ekstrem omhu og tålmodighed til at passe denne smukke stof. Holder stoffet foldet i stedet for hængende på en bøjle vil også hjælpe det bevare sin form.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com