Hvordan til at forsegle leddene i Cement langs en Foundation

February 27

Beton er porøse og udvider og kontrakter. Revner og åbninger kan vises i betonfundamenter som et hus i alderen og afregner. Leddene mellem væggen og gulvet er særligt tilbøjelige til huller. Revner og åbninger i det betonfundamentet er omfattet af fugt og vand skader, der kan let føre til mere alvorlige problemer til grundlaget. Leddene skal være forseglet med en blød og bøjelig materiale, såsom epoxy, der kan rumme den udvide og kontraktindgåelse karakter af beton.

Instruktioner

•Apparatet rense fælles så at det er fri for snavs, snavs og debris. Vakuum joint med støvsuger til at fjerne tørt snavs og debris. Bruge en effekt spændeskive på leddene, der er forurenet med meldug og andre vanskelige former for snavs.

•Undersøg joint med en lommelygte til at sikre, at det er helt frie for snavs. Tillade fælles tørre inden anvendelse fugemasse. Sigter mod en fan på leddet til at fremskynde tørringen.

•Installer opbakning stang ind i leddet. Opbakning vej fungerer som en fleksibel filler, der hjælper med at holde fugemasse på plads under hærdning processen. Det forhindrer også fugemasse fra sagging.

•Mix epoxy-harpiks og hærder i et fem-gallon container. Bruge en langsom hastighed bor for at blande epoxyen. Følg instruktionerne blanding på pakken. Pigment kan føjes til epoxy til at matche farven på instituttet.

•Pour epoxy fugemasse til revner. Glat overfladen af fonden med en stor kniv putty kniv. Tillad epoxy fugemassen hærde i den anbefalede længde af tid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com