Robot støvsuger oplysninger

February 28

Robotstøvsugere, har mens ikke så almindeligt som standard støvsugere, vundet popularitet som alternativer til manuelt støvsugning rundt i huset.

Funktion

Robot støvsugere give autonome støvsugning af værelser i dit hjem og kontor, og de opererer ved hjælp af sensorer og elektroniske "vægge" at fortælle dem, hvilke værelser, de skal støvsuge og hvilke de bør undgå.

Typer

Seneste robot støvsugere er alle de samme generelle design og opbygge, formet som diske og sidder lavt på gulvet. I fortiden, har nogle robot støvsugere blevet meget større og stod så høj som traditionelle støvsugere.

Tidsramme

Robotstøvsugere tager meget længere tid at støvsuge et værelse end en person gør, på grund af tilfældighed til deres mønstre og langsom rejse tid.

Størrelse

Robotstøvsugere er generelt små i størrelse, vejer blot et par pounds, stående bare et par inches høj og er kun en fod eller deromkring i diameter.

Misforståelser

Robotstøvsugere kan ikke udføre alle de samme funktioner eller rene gulve samt traditionelle støvsugere på grund af deres (generelt) lille størrelse og begrænset funktionalitet og mobilitet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com