Hvad hjem afhjælpe vil Fjern rustpletter fra et køkken synke?

February 28

Uanset om din køkkenvask er rustfrit stål eller hvid porcelæn, er rust pletter grimme. Det kan også være en udfordring at fjerne dem. Der er flere kommercielle produkter sælges for at fjerne rustpletter, men hvilke der virkelig arbejde? Heldigvis er der hjem retsmidler gik over de generationer, der aldrig mislykkes. Ikke alene er de som regel meget sikker og "grøn" til at bruge, de er økonomisk.

Baggrund

Rust pletter vises normalt i din porcelæn vask på grund af hårdt vand kommer fra din vandhaner. Vandet efterlader mineralforekomster og en rustpletter begynder at bygge omkring dit afløb. I rustfrit stål køkkenvaske, kan rust forekomme når ståluld puder eller våde støbejern gryder er brugt og venstre sidder i vasken.

Hvis du vil fjerne pletter i vasken fra rust kræver en syre, såsom hvide eddike eller citronsaft. Begge er milde syrer, som ikke vil skade din porcelæn dræn.

Porcelæns køkkenvask

Købe dig en stor flaske af hvid eddike, bare for at fjerne rustpletter fra din porcelæn vask. Hæld lige eddike på pletterne og lader det stå indtil pletten forsvinder. Skyl og Gentag denne proces, hvis det er nødvendigt. En anden mulighed er at hælde hvid eddike på en svamp eller en blød klud og derefter gnide på rust pletten indtil det er væk.

Påfør citronsaft på en rustpletter af din porcelæn vask, så lad det stå, derefter skylles. Eller hæld regelmæssigt bordsalt over rust stedet, presse citronsaft på toppen af salt, så det er mere af en pasta, lad det stå natten over og derefter tørre det rent. Salt absorberer rust fra vasken.

Hæld lidt brintoverilte på rust pletten med nogle fløde af tandsten drysses på toppen, hvis du løber tør for eddike og citronsaft. Lad det sidde i et par timer, derefter skylles væk.

Rustfrit stål vask

Fjerne rust pletter fra din rustfrit stål vask af hælder sprit på stædig stedet, så polere det. Eller hæld 1 del brintoverilte med 3 dele fløde af tandsten på pletten, buff det i, så lad det tørre helt. Tørre det hele væk med en våd klud.

Bruge en nylon pad og Comet pulver på pletten, hvis du ikke har noget andet. Krat i retning af korn kun og stedet vil komme ud.

Rust forebyggelse

Ifølge online-organisation og rengøring ekspert, FlyLady, skal du holde din vask til tør, når du ikke bruger den. Når du rengør din køkkenvask, eller når du køre vand i vasken, tørre skraldespanden ud med en ren parabol håndklæde. Dette holder din vask, ren og skinnende uden vand pletter venstre at blive pletter.

Tips

Drys et par dråber babyolie eller oliven olie i vasken ren, rustfrit stål og polere det med et stykke køkkenrulle. Dette vil gøre din vask ekstra skinnende, lige som ny.

Spray din rene, porcelæn vask med Windex og tørre med et stykke køkkenrulle, til en meget skinnende look.

Advarsler

Aldrig bruge blegemiddel kombineret med ammoniak eller en rust remover. Denne kombination frigiver gasser, som er ekstremt giftige.

Ikke rense din rustfrit stål vask med ståluld. Ståluld fibre skur og forlade rust i vasken. Brug i stedet en nylon typen af pad.

Undgå at bruge blegemiddel på rust i vasken--blegemiddel sætter rust pletter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com