Hvor ofte har du til at opdele Hostas?

March 1

Hvor ofte har du til at opdele Hostas?

Hostas er hårdføre stauder, der viser store, attraktive løv og sommerblomster. Men plantning hosta haven med blandinger af grøn, pink, hvid og blå blomster kræver vedligeholdelse. Opdele planterne, så de udbrede. Det er vigtigt at opdele hostas på det rigtige tidspunkt af året efter planter modne så at de kan tåle divisionen.

Hosta modenhed

De fleste hostas modne i fire til otte år, afhængig af sorten. En moden hosta plante viser fuld, afrundede blade. Opdele pærer på modne hostas årligt eller hvert andet år. Dividere fordele planterne ved at tillade dem at udvikle nye rødder og blade vækst. Opdele Hostaer, når de bliver overfyldte, blade bliver gule eller pærer begynde popping over jorden.

Foråret Hosta Division

Foråret er det ideelle tidspunkt at opdele Hostaer, fordi nye løv spirer er lukket og 1 inches til 2 inches høj, synliggørelse af pærer. Opdele hostas i foråret, hvis du aldrig har prøvet det før, fordi du også vil kunne se præcis, hvor adskillelsen skal finde sted. Nye rødder vokser langsomt i foråret og vil ikke danne indtil bladene åbne.

Sommer Hosta Division

Hosta pærer bliver mere synlige i foråret, men sommeren er bedre til opdeling af planter, fordi det producerer sundere transplantationer. I slutningen af August, lige før en frost, er et mål, fordi på denne tid nye rod vækst stiger fordi jorden stadig er varme og fugtighed er i luften. I slutningen af sommeren også reducerer stress på genplantet hostas fordi sollys ikke kan være stærk nok til at brænde nye blade og rodvækst kan forblive stærk.

Metoder til Division

Divider hostas med følgende en af to metoder. Fjerne en hosta fra jorden og vaske det for at udsætte sine pærer. Energi er lagret i pærer, eller jordstængler, hvilket gør planterne formere sig efter udplantningen. Brug en skarp kniv eller gaffel og afskære en klump af tre eller fire pærer, så genplante dem.

Eller tag en skarp kniv og skær en sektion, der indeholder tre eller fire pærer lige fra en master klump i jorden. Tillad de nye planter at etablere rodsystemer fire til fem år før dividere at planter igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com