Gardin Valance ideer

March 1

Gardin Valance ideer

Gardinkapper er en karakteristisk måde at tilføje farve, mønster og visuel interesse i et vindue og et værelse. Gardin valance ideer indeholder måder til at komplimentere vindue belægninger såsom gardiner, persienner og nuancer. Anvendes alene, er gardinkapper også en dekorativ løsning utiltrækkende draperier hardware.

Ballon

Ballon gardinkapper er traditionelle i design. Som navnet antyder, er ballon kapper fuld og bølgende. Disse kapper består af samlet, plisserede eller shirred stof poser. De er ofte lavet af lettere vægt tekstiler for at lette i positionering ballon-lignende stof lommer. Stuff ballon valance med silkepapir at øge mæthed for et mere overdådige look. De er ideelle til romantisk soveværelser eller en formel plads med en klassisk tema.

Swag og afgrøde

Begrebet swag gardin valance er enkel, længder af stof er loopes og draperet over en dekorative gardinstang med stof forsigtigt bagud ned langs hver side af vinduet. Swag kapper er lavet med ren og skær stof og er passende romantisk, formel eller afslappet værelser. Elegant swag og afgrøde sæt er lavet af vægtigere tekstiler og funktion plisseret haler eller bløde folder stof flankerende vinduet. Jabot eller hale sektioner er ofte foret med en kontrasterende stof.

Banner

Banner gardinkapper er en sekvens af stof trekanter fastgjort til en monteret bord, hang gennem en stang lomme eller blot foldet over en stang. Et andet navn for banner valance er lommetørklæde valance. Tørklæde version af banneret valance er en nem no-sy projekt. Fold bandannas på diagonalen og drapere ende til over længden af en gardinstang. En bandana valance er en passende vindue accent for land eller lodge-stil interiør.

Box læg

Box læg valance er en skræddersyet behandling der minder om en sprød, plisserede nederdel. Box læg er en serie af præcise, dobbelt læg lavet fra back-to-back kniv læg. Box læg gardinet valance er en passende stil for enhver værelse indstilling. Vælg rå silke, linned eller bomuld, at holde en krølle og bibeholde den færdige form af boks læg. For ekstra interesse, vælge kapper med kontrasterende stof inde i læg.

Samlet Rod Pocket

Rod pocket curtain kapper er en fælles, endnu fashionable, valance idé for enhver indretning. De er bredt tilgængelige, billige at købe og ekstremt nemt at gøre. Måle længden af din gardinstang og dobbelte (eller tredobbelt) måling for bredden af valance. Dette vil give rigelig fylde når samledes på gardinstang. For at gøre et rod pocket valance, hem simpelthen længden af stof langs den nederste kant. Oprette en dybere hem eller casing langs den øverste kant ved at folde stof på sig selv og syninger på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com